0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tributeband

Genre:

Elvis Presley

Speelduur:

1 x 60 minuten

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Bouke & The Elvis Matters Band boeken

Elvis Presley Tribute Band

Bouke & The ElvisMatters Band boeken of inhuren? The Elvis Matters Band is Nederlands beste "Elvis Presley tribute" en nu ook te boeken bij De Artiestenstal. Wilt u The Elvis Matters Band met zanger Bouke boeken of huren voor uw bedrijfsfeest of evenement? Op deze pagina vind u alle actuele informatie over deze fanatstische tribute aan "The King", Elvis Presley.

Bouke & The Elvis Matters Band boeken

Een betere en meer authentieke ode aan Elvis Presley is er niet te vinden in Nederland. Bouke zijn stem evenaart die van Elvis in alle aspecten en tonen. Wilt u een onvervalst optreden van "The King" en mee terug genomen worden in de tijd boek dan Bouke & The Elvis Matters Band!

In Nederland en wereldwijd zijn er talloze zangers die een tribute doen aan Elvis Presley. Maar op het moment dat Bouke zijn debuut op TV deed bij 'The Tribute, Battle of the Bands' in 2023 hoorde we voor het eerst een zanger die niet te onderscheiden was van "The Real Thing", in dit geval Elvis Presley. Heel Nederland keek met verbazing naar deze fantastische entertainer en zanger en vroegen zich af hoe Bouke zo lang verborgen is gebleven voor het grote publiek.

Tribute aan Elvis Presley boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Bouke & The Elvis Matters Band. Wij verzorgen deze fantastische tributeband voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Ook voor uw zakelijk event is dit de ultieme Tributeband! Wij kunnen u scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij Bouke & The Elvis Matters Band boeken voor uw bedrijfsevent.

Act:

Tributeband

Genre:

Elvis Presley

Speelduur:

3 x 60 minuten

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

inclusief licht en geluid

i.c.m. een DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in Bouke en

The Elvis Matters Band?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Bouke boeken

Biografie Bouke & The Elvis Matters Band

Een uur lang zal deze Elvis Presley Tribute band uw gasten of uw publiek boeien en charmeren met de meest bekroonde songs van "The King", Elvis Presley. De prachtige zware stem van Bouke zorgt dat de allergrootste hits van Elvis authentiek worden vertolkt en bijna niet van het echt zijn te onderscheiden.

Boekingen van Bouke en The Elvis Matters Band

Bouke brengt als geen ander de klassiekers weer tot leven, alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden. In The Ghetto, Burning Love, Suspicious Minds, Can't Help Falling In Love, om er maar een paar te noemen, Bouke zingt ze allen vol hartstocht en als je je ogen sluit zou je denken dat Elvis zelf staat te zingen!

Informatie over Bouke & The Elvis Matters Band? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bouke & The Elvis Matters Band boeken

BOUKE & THE ELVIS MATTERS BAND BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Billy Joel Experience boeken
Billy Joel Experience boeken
Abba Tribute boeken bij De Artiestenstal voor de actuele gage.
ABBA Tribute boeken
tribute band boeken
Tributebands
Ilse de Lange tribute boeken
Ilse DeLange tribute boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024