Bon Jovi tribute boeken voor uw bedrijfsfeest, of evenement? De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie aan tributebands. Boek of huur nu Bon Giovi, dé Bon jovi Tribute van Europa bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs.

Bon Jovi Tribute boeken

Bon Giovi is zonder twijfel de beste "look-alike" én de beste "sound-alike" tributeband van Bon jovi in de wereld. Door de looks, de stem en de performance van de leadzanger Gary Williams is deze tributeband niet te onderscheiden van het origineel.

Bijna 2 decennia is deze band onderweg in het internationale tribute circuit en behoort inmiddels tot één van de beste tributebands in de wereld. Wilt u deze sensatie op uw evenement? Nem dan direct contact met ons op!

Tributeband Bon Giovi boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Bon Giovi, dé Bon Jovi tribute van geheel Europa. Wij kunnen u deze spetterende tributeband voor elk feest of evenement verzorgen, en doen dat voor een eerlijke prijs met goede afspraken..

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Tributeband

Tijdsduur:

Set van 105 min.

Techniek:

Incl. backline

Excl. licht en geluid

Genre:

Bon Jovi

Taal:

Engels

Prijs:

vanaf € 4000,-


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • incl. licht en geluid < 500 man
  • incl. licht en geluid > 500 man
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Bon Giovi

Dé Bon Jovi tribute?

bel ons nu!

artiestenstal

Tribute band inhuren

Deze tributeband uit Engeland heeft niet alleen in hun thuisland getourd maar ook internationaal. Dit deden zij in landen als het Rusland, het Midden-Oosten, India, Slovenië, Oostenrijk, Cyprus, Turkije, Griekenland, Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Ierland en natuurlijk Nederland.

Grote bedrijven als Harley Davidson, Vodafone, Jack Daniels, The British Motorcycle Federation en vele anderen hebben deze band geboekt voor hun zakelijk event en hebben een spectaculair evenement ervaren met deze spetterende tribute act.

Bon Giovi was ook de enige Engelse tributeact die gevraagd werd voor een gastoptreden op het New Jersey tribute album "Garden State of Mind Vol 1.", een viering van de carriére van Bon Jovi" toendertijd.

Alle grote hits zoals, Living On A Prayer, It’s My Life, Wanted Dead or Alive en vele andere van elk album wat ooit uitgekomen is worden perfect nagespeeld.

'Spectaculaire performance'

Bon Jovi tribute boeken

'Ongelofelijk goede band'

'Niet van echt te onderscheiden'

Bon Jovi tribute boeken

So if you’re ready to ‘Runaway’ on ‘One wild Night’ down that ‘Lost Highway’ for a taste of some of the world’s greatest Stadium Anthems, then book BON GIOVI with confidence now!

For the closest you’ll ever get to the Real Thing.

Informatie Bon Giovi, dé Bon Jovi Tributeband

Snel een vraag over deze Bon Jovi Tributeband? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Bon Giovi boeken

BON GIOVI

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.