Beethoven Legends boeken voor een live optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de tofste en leukste coverbands kunt boeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de band Beethoven Legends te boeken voor uw feest of evenement.

Beethoven Legends boeken

Of het nu een privé-feest of een bedrijfsevenement betreft, gematigd óf vol gas, Beethoven Legends kan van iedere gelegenheid een succes maken en drukken duidelijk hun Beethoven Legends-stempel op ieder feest.

Liveband met passie

Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor uw evenementen. Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt Beethoven Legends vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. We wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics.

Coverband Beethoven Legends boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Beethoven Legends. Wij verzorgen deze coverband en fantastische formatie voor ieder feest en optioneel voor elk openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Beethoven Legends boeken voor uw bruiloft, verjaardag of besloten bedrijfsevent.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband, Liveband

Tijdsduur:

3 x 45 min.

Techniek:

Incl. geluid en licht tot 500 pers. en ledwall

Genre:

Allround coverband, veelzijdig repertoire van dance-classics tot actuele Top40

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • openbare evenementen
  • geluid en lichtshow tot 1000 pers.
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Info over Beethoven Legends?

Bel ons!

artiestenstal

Live band voor privé-feesten

De muzikanten in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen op-gebouwd in verschillende facetten van de muziek-industrie. Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grondleggers van de populaire band Beethoven.

Beethoven Legends boeken

Coverband voor bedrijfsevents

Zanger Roan Hamminga was een van de finalisten van het populaire tv-progranmma 'X-Factor' en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt!

Informatie over Beethoven Legends? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaan informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Beethoven Legends boeken

BEETHOVEN LEGENDS

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.