Wilt u Joyride boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke coverband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Joyride en een biografie over deze allround feestband.

Joyride boeken

Joyride boeken? Deze fantastische coverband bestaat al vanaf het jaar 2000 en in deze tijd hebben zij inmiddels ook al meer dan 2000 optredens naar alle tevredenheid mogen verzorgen. Deze band heeft dus ervaring genoeg met het spelen op feesten!

Joyride staat voor betaalbare allround live muziek en is in de basis een alround duo. Zij zijn echter ook te boeken als allround trio of als allround band met 4 of 5 personen. Voor elk budget en elk soort van feest of evenement voor jong en oud hebben wij passende muziek in huis.

Band Joyride boeken

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om Joyride te boeken. Boek Joyride voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met de cover -en feestband Joyride.

5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband, feestband

Tijdsduur:

Avondvullend 5 uur

Techniek:

Incl geluid tot 250 pers.

Bezetting:

Duo, Trio, Kwartet

XL Quintet

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Duo € 585,-

Trio € 785,-

Kwartet € 1035,-

XL Quintet € 1285,-


Extra mogelijkheden

  • besloten boven de 250 pers.
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Joyride?

Bel ons!

artiestenstal

Betaalbare livemuziek

Voor betaalbare live muziek met een relaxed begin en een spetterend einde en op een professionele en enthousiaste manier gebracht, bent u bij Joyride aan het goede adres. Deze flexibele formatie heeft jarenlange ervaring met spelen op bruiloften en privé-feesten.

Enorm repertoire

Zij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils. Joyride heeft geen vast repertoire, maar speelt altijd in op de situatie ter plekke, dus wat uw feest nodig heeft.

Joyride XL band boeken

Joyride verzorgd allround live muziek en entertainment door heel Nederland op vele soorten van feesten of evenementen. Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot een bedrijfsfeest, personeelsfeest of verenigingsfeest. Ook verzorgen wij op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners.

Flexibele formatie naar keuze

In elke bezetting waarmee zij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen. Zij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar kunnen ook helemaal los gaan als het een knallend feest moet zijn.
Joyride boeken

Eenmalige Show

Ook kunnen zij tijdens onze optredens op verzoek en zonder bijkomende kosten nog diverse spetterende, interactieve en vooral unieke shownummers brengen. Dit kan zowel bij Joyride als duo, als trio of als band.

joyride show

Ook deze shownummers zijn in vele genres te brengen en is gegarandeerd feest, waarbij hier en daar een lach ook zeker niet zal ontbreken.

Compact of als een concert

Doordat zij gebruik maken van eigen compacte professionele geluid- en lichtsets, kunnen zij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen. Of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg of gewoon bij mensen thuis. Het geluid wat zij met onze eigen apparatuur kunnen verzorgen is tot maximaal 250 personen. Geluid voor meer als 250 personen is ook geen probleem, wij werken met de beste geluidsbedrijven.

Pauzemuziek van de DJ

De muziek tijdens onze korte pauzes verzorgen zij zelf middels een softwarematig DJ systeem. Nummers die zij niet spelen en u toch wel graag op uw feest wilt horen, kunnen zij middels dit DJ systeem in één van onze korte pauzes voor u draaien. Zij verzorgen dus gedurende de hele avond of middag de muziek ook in de pauzes.

Joyride inhuren

Feestband Joyride inhuren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Check dan de actuele prijzen en neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Joyride boeken en actuele prijzen

Joyride is bijzonder flexibel en heeft veel mogelijkheden. Uw wensen staan altijd centraal en dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Joyride boeken

Informatie over Joyride? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

JOYRIDE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.