Eagles tribute band boeken voor uw bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek of huur The Eagles tribute band bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét vertrouwde adres voor het boeken van bands, dj's en artiesten.

Nederlands enige echte coverband en tributeband van "The Eagles"

Een prachtige professionele show van enkel ervaren topmuzikanten met een speciaal geselecteerd repertoire voor uw evenement.

The Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een bekende nederlandse countryrock band. De grote liefde voor The Eagles was er toen al. Na jaren nummers van The Eagles gespeeld te hebben werd er besloten een Eagles tribute-band te beginnen. Nederlands beste Eagles Tribute was geboren!

The Eagles tribute band boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Desperado, de Eagles tribute band. Wij kunnen u deze tributeband verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Tributeband

Tijdsduur:

2 x 50 min.

Techniek:

Excl licht en geluid, Incl backline

Genre:

The Eagles

Taal:

Engels

Prijs:

Vanaf € 2.500,-


Extra mogelijkheden

  • Grote evenementen
  • Theatershow 2 x 60 min.
  • Incl. geluid en licht
  • Prijs en info op aanvraag

Interesse in The Eagles

Tribute band?

Bel ons dan!

artiestenstal

Tribute band repertoire

Direct na de formatie van deze band hebben zij een CD uitgebracht met alleen nummers van The Eagles. Het werd direct duidelijk hoe goed deze tributeband was toen deze CD heel positief door het publiek ontvangen werd.

De allerbeste hits

Het repertoire van deze coverband van The Eagles bevat de allerbeste hits zoals Hotel California, New Kid In Town, Lying eyes, Talking to the moon, Peacefull easy feeling ,In The long Run, Get over it, The girl from yesterday, Love will keep us alive, Tequila Sunrise, Desperado en Life in the fast lane. Maar natuurlijk ook de minder bekende songs, voor zover die bestaan, hebben zij in hun programma.

Een authentieke ervaring

U begrijpt wel dat een avond met The Eagles tribute band een authentieke ervaring zal zijn die écht te vergelijken is met "the real thing"., The Eagles! De legendarishe band van "Hotel Caliofornia".

Eagles Tribute Band boeken

Tribute band inhuren

Een onvergetelijke avond met één van de allergrootste bands in de wereld? Boek dan The Eagles Tribute band voor een spectaculaire ervaring van The Eagles.

Dit is de tributeband die u op uw bedrijfsfeest of evenement wilt! Snel een vraagje over beschikbaarheid of prijzen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eagles Tribute Band boeken

Eagles Tribute band boeken

Snel een vraag over The Eagles Tribute? Vul het contactformulier in en vertel ons uw wensen, dan gaan wij aan de slag voor u!

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.