Coverband Blend-it boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu feestband Blend-it bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj's en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk.

Feestband Blend-It boeken

feestbandblend itboeken

Blend-it is een moderne feestband die bestaat uit 6 getalenteerde en enthousiaste musici, die enorm lol hebben in het optreden en muziek maken! Deze formatie is daarom een eenmalige mix van energie en muzikale topkwaliteit. Hierdoor is er een concept ontstaan, waarbij het publiek continu wordt aangestoken mee te feesten!

Door deze mix van kwaliteit en enthousiasme zorgt Blend-it al ruim 15 jaar voor het slagen van elk evenement. Zowel op bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegoptredens of studentengala's. Elk optreden, of het nu een tentfeest, plein of dorpsfeest is, deze band maakt er weer een knallend feest van! Een band voor koningsdag? Blend-it!!

Coverband Blend-It boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Prime Party Band. Wij kunnen u deze feestband verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, Feestband

Tijdsduur:

3 x 50 min.

Techniek:

Geluid en licht tot 250 pers.

Genre:

70's, 80's, 90's en actuele Top 40

Taal:

Internationaal, hollands

Prijs:

Vanaf € 2450,-


Extra mogelijkheden

  • extra saxofonist of zangeres
  • i.c.m. een artiest
  • i.c.m. een DJ
  • prijs en info op aanvraag

Heb je vragen over Blend-it?

Bel ons dan!

artiestenstal

Band repertoire

Deze formatie heeft een enorm uitgebreid repertoire en speelt verschillende genres als disco, pop, rock en soul. Maar ook van oude classics uit de 70's, 80's en 90's tot aan veel verrassende eigentijdse hits!

De formatie Blend-it bestaat uit een drummer, bassist, gitarist, toetsenist, zanger en zangeres. Een flinke band die de bühne mooi opvult met een spetterende show.

Kortom de feestband met het juiste repertoire en de juiste uitstraling om ieder feest te laten barsten!

coverband blend it boeken

Coverband Blend-It boeken

Feestband Blend-it inhuren kan bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs en met goede afspraken. Bekijk hier de clip van deze fantastische coverband en u hoeft niet meer te twijfelen.

Dit is de band die u op uw feest wilt! Snel een vraagje over beschikbaarheid of prijzen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

blend-it boeken

BLEND-IT!

coverband blend it boeken

Info Blend-it

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.