Bizzey boeken voor een live-optreden op jouw privé feest of bedrijfs-evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke artiest of rapper kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de rapper Bizzey.

Bizzey boeken

Bizzey boeken

Bizzey (Leo Roelandschap) is jarenlang succesvol MC van onder meer Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack geweest. Nu is hij zelf een erkende solo artiest in Nederland.

Ambassadeur van alles wat knalt

Deze 'ladies-man' typeert zijn muziek van de laatste tijd als vrouwvriendelijk. Dit zegt natuurlijk al genoeg over de show die je kan verwachten van deze artiest, songwriter en ambassadeur van alles wat knalt.

Pretty-Boy-Swag

Bizzey is een artiest en songwriter van deze tijd. Zijn uitstraling en persona laten niets te wensen over voor de vrouwen die naar zijn show komen en de hele avond op de dansvloer staan. En wanneer er blije vrouwen dansen op jouw feest is de sfeer altijd top!

Traag

Een veteraan als Bizzey weet de dansvloer wel vol te krijgen met vrouwen en de juiste sfeer te creëren. Waar vrouwen dansen zijn mannen gezellig is het motto. Zijn hit 'Traag' getuigt van een meesterlijke productie die geheel bij deze tijd hoort. De dansvloer loopt bij de eerste beats van dit nummer al vol.

Rapper Bizzey boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Bizzey. Wij verzorgen deze rapper voor iedere gelegenheid., van privéfeest tot bedrijfsevenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Rapper, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

op aanvraag

Genre:

Hiphop, reggaeton, rap

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • incl licht en geluid
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. live band
  • grote evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Bizzey?

Bel ons!

artiestenstal

Bizzey biografie

In 2020 viert Bizzey zijn 10-jarig jubileum als DJ, MC, producer en artiest in de Nederlandse music scene.

Beginjaren carriére Bizzey

Bizzey begon zijn carrière als Master of Ceremony (MC). Een MC is een uitvoerende artiest die het publiek vermaakt. Toen hij 17 jaar was trad Bizzey op als MC bij de Heineken Dance Parade.

Dan komt hij in 2006 met zijn debuutsingle 'The Fur' en in de jaren daarop is hij zowel als MC als solo-act succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack

Yellow Claw

Het echte grotte succes explodeert wanneer Bizzey onderdeel wordt van Yellow Claw en deze mannen de ene na de andere succesvolle single uitbrengen. Hun tracks als Allermooiste Feestje, Krokobil, Nooit meer slapen en vele anderen domineren de radio-hitlijsten, clubs en festivals in Nederland en België.

Nieuwe richting

Vanaf 2016 concentreert Bizzey zich weer meer op zijn solo act en een nieuwe muzikale richting. In het najaar van 2016 verschijnt onder het label Noah's Ark zijn eerste mixtape. Deze mixtape bevat puur eigen pruducties met eigen vocalen.

"Tropical hood bubbling met een vleugje hip hop en r&b en een rauw randje dancehall" noemt hij het zelf. Met deze nieuwe beweging in de Urban musicscene zal hij hoogstwaarschijnlijk erg veel succes hebben in NL.

Bizzey boeken

Informatie over Bizzey? Je kunt deze rapper en Urban act Bizzey boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie en optionele boekingsmogelijkheden.

Bizzey boeken

BIZZEY

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.