Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband & DJ

Genre:

Allround Covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Incl. techniek en geluid tot 150 personen

Prijs:

Vanaf € 2.000,-

Mix & Party boeken

Mix and Party Coverband & DJ

Wilt u Mix & Party boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de coverband Mix and Party en een biografie over deze spectaculaire coverband inclusief DJ..

Mix & Party boeken

Kan je geen keuze maken tussen een DJ of een band voor jouw feestelijke gelegenheid? Wij maken het je nu makkelijk en bieden een combinatie van deze twee aan. Een flitsende coverband inclusief DJ, dat is gegarandeerd succes en spetterend entertainment tijdens jouw feest of zakelijk event.

Een enorm repertoire wordt er gespeeld en gedraaid door deze combinatie van een band en een DJ, er valt geen seconde stilte en de dansvloer zal constant vol staan.

Mix and Party boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Mix & Party te boeken. Wij verzorgen u deze Coverband inclusief DJ voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek feest-band Mix and Party voordelig voor uw party of evenement bij ons!

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband & DJ

Genre:

Allround covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Incl. techniek en geluid tot 150 pers.

Prijs:

Vanaf € 2.000,-

Extra Boekingsopties

licht en geluid 150 - 500 pers.

licht en geluid 500 - 1000 pers.

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Mix & Party?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Mix and Party boeken

3 soorten live entertainment

Mix & Party is een mix van 3 soorten live entertainment. Een geweldige live coverband afgewisseld met een DJ. Daarnaast ook de mogelijkheid voor een DJ met zangeres set. Dit alles vormt een afwisselend en avondvullend programma, indien gewenst zonder pauzes. U kunt zelf de mix van live entertainment samenstellen die het beste aansluit bij uw feest.

Zangeres en live-DJ show

De zangeres verzorgt samen met de DJ een live set voordat de live band van start gaat. Op deze manier komen de gasten alvast in de juiste stemming, de dansvloer stroomt lekker vol. Het repertoire van deze set sluit aan op de nummers van de live band zodat alles een mooi geheel vormt.

Onze Dj’s zorgen ervoor dat de dansvloer gevuld is, en blijft! Het is ook mogelijk alleen de live band te boeken. Dan wordt er in de pauzes gebruik gemaakt van een playlist met pauzemuziek.

Mix & Party boeken

Boekingen Mix & Party Live band

De live band bestaat uit 5 professionele muzikanten. Het repertoire bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan hits van nu afgewisseld met herkenbare dans klassiekers. Mix and Party heeft professionele DJ’s in huis. Van top 40, 80's en 90's hits tot House. Alles is mogelijk en bespreekbaar, dit maak Mix and Party zo enorm flexibel.

Jouw avond met Mix & Party

Onderstaande is een voorbeeld van hoe een avond er uit kan zien. Uiteraard is de indeling bespreekbaar en aan te passen aan de wensen van de klant. Het is ook mogelijk om alleen de live band 2 sets te boeken, zonder DJ. Een extra live set met zangers en DJ behoort ook tot de mogelijkheden.

  • DJ gaat van start en draait 45 minuten
  • Live Coverband 2 x 45 minuten met DJ in de pauze
  • DJ sluit de avond af met een set van 90 minuten
Mix & Party boeken

Informatie over Mix and Party? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mix and Party boeken

MIX & PARTY BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Bandmfboeken
Band 2mf boeken
The red Pack boeken
The Red Pack boeken
Coverband
Coverband
Steam Sister boeken bij de Artiestenstal
Steam Sister boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023