DJ en zanger Singer in Suit boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het goede adres. Wij verzorgen Dj’s bands en artiesten door het gehele land.

DJ Singer in Suit boeken

Singer in Suit is een zeer veelzijdige en professionele Zanger met een groot hit repertoire. Naast zanger is hij ook dj. Met deze combinatie wordt hij geboekt in heel Nederland. Hij draait en zingt vaak op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea en evenementen.

Allround DJ en Live repertoire

Pop, soul, disco, Nederpop en dance zijn allemaal vertegenwoordigd. Ook voor easy listening en jazzy songs zit je bij deze artiest goed. Hij zingt nummers van alle tijden, van 70’s, 80’s en 90’s tot 00’s en moderne hits.

Feest DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Singer in Suit. Wij kunnen u deze allround Dj en zanger voor elk bruiloftssfeest of bedrijfsfeest verzorgen. Maak van uw bruiloft of pri'e-feest een gezellige en stijlvolle party om nooit meer te vergeten met deze grandioze entertainer en DJ.

0,0 rating
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ en zanger, live-act

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. licht, geluid en DJ-Booth tot 350 pers.

Genre:

Allround, 70's t/m hedendaagse Top 40

Taal:

Internationaal en Nederlands

Prijs:

Vanaf € 750,-


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • i.c.m. een Live Band
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht en geluid boven 350 man
  • prijs en info op aanvraag

Info over Singer in Suit?

Bel ons!

artiestenstal

Singer in Suit beschikt over flexibiliteit en veelzijdigheid. Hij kan en wil allerlei genres draaien: pop, soul, disco, (deep) house, en allerlei andere commerciële genres. Singer in Suit draait vrijwel alleen maar hits en is hiermee geschikt voor een brede doelgroep.

singer in suit boeken

Juist de combinatie dj en zanger is een echte aanrader en wordt dan ook het meest geboekt. Inclusief een luxe drive in show met professioneel geluid en sfeervolle lichtshow. Dit alles boekt u inclusief bij De Artiestenstal als u Singer in Suit bij ons boekt.

Singer in Suit boeken

Allround Entertainer en Zanger

Een fantastische stem en de ervaring om een spetterend feest te maken als DJ, dat zijn de kwaliteiten die u nodig heeft voor uw feest of evenement. Daarom is Singer in Suit de perfecte combinatie van DJ en zanger voor u en voor uw gasten op uw party of evenement!

Deze artiest is in staat optredens te verzorgen die passen als een maatpak. Wellicht binnenkort ook voor u? Neem direct contact met ons op en wij verzorgen u de “Singer in Suit”

Singer in Suit boeken

Snel een vraag over Singer in Suit? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Singer in Suit boeken

SINGER IN SUIT

Reviews van boekers

Er zijn hier nog geen reviews, laat als eerste een review achter.