...
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

DJ en zanger, live-act

Genre:

Allround, 70’s t/m hedendaagse Top 40

Speelduur:

1 set tot avondvullend

Techniek:

Incl. techniek en geluid tot 350 personen

Prijs:

Op aanvraag

Singer in Suit boeken

Singer in Suit

Wilt u DJ Singer in Suit boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over DJ Singer in Suit en een omschrijving van deze fantastische DJ en entertainer.

Singer In Suit boeken

Singer in Suit is een zeer veelzijdige en professionele zanger met een groot hit repertoire. Maar naast zanger is hij ook een zeer verdienstelijke DJ. In deze combinatie wordt hij zeer veel geboekt op allerlei feesten en events in heel Nederland. Hij draait én zingt vaak op huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea en zakelijke en openbare evenementen.

Allround DJ en Live repertoire

Pop, soul, disco, Nederpop en dance zijn allemaal vertegenwoordigd. Ook voor easy listening en jazzy songs zit je bij deze artiest goed. Hij zingt nummers van alle tijden, van 70’s, 80’s en 90’s tot 00’s en moderne hits.

Feest Dj boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Singer in Suit. Wij kunnen u deze allround Dj en zanger voor elk bruiloftssfeest of bedrijfsfeest verzorgen. Maak van uw bruiloft of privé-feest een gezellige en stijlvolle party om nooit meer te vergeten met deze grandioze entertainer en DJ.

Act:

DJ en zanger, live-act

Genre:

Allround, 70’s t/m hedendaagse Top 40

Speelduur:

3 x 50 min.

Techniek:

Incl. techniek en geluid tot 350 personen

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

grotere evenementen

licht en geluid boven 350 personen

i.c.m. een muzikant

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Singer in Suit?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Flexibele DJ

Singer in Suit is flexibil en veelzijdig. Hij kan en wil allerlei genres draaien, zoals pop, soul, disco, house, en vele andere commerciële genres. Singer in Suit draait vrijwel alleen populaire hits en is hiermee geschikt voor een brede doelgroep.

singer in suit boeken

Boekingen DJ én Zanger

Juist de combinatie dj en zanger is een echte aanrader en wordt dan ook het meest geboekt. Inclusief een luxe drive in show met professioneel geluid en sfeervolle lichtshow. Dit alles boekt u inclusief bij De Artiestenstal als u Singer in Suit bij ons boekt.

Singer in Suit boeken

Allround Entertainer

Deze artiest is in staat optredens te verzorgen die passen als een maatpak. Door zijn enorme flexibiliteit als DJ én zanger/entertainer is hij geschikt voor ieder feest. Wellicht binnenkort ook voor u? Neem direct contact met ons op en wij verzorgen u de “Singer in Suit”

singer in suit boeken huren

Allround Zanger

Een fantastische stem en de ervaring om een spetterend feest te maken als DJ, dat zijn de kwaliteiten die u nodig heeft voor uw feest of evenement. Daarom is Singer in Suit de perfecte combinatie van DJ en zanger voor u en voor uw gasten op uw party of evenement!

Singer in Suit boeken

Informatie over Singer in Suit? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

SINGER IN SUIT

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Emma Heesters boeken of inhuren
Emma Heesters boeken
DJ Rob van Dijck boeken of inhuren voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
DJ Rob van Dijck boeken
Jesse Prins boeken bij de Artiestenstal
Jesse Prins boeken
deejay vince boeken
Deejay Vince boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023