5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

DJ en zanger, live-act

Genre:

Allround, 70’s t/m hedendaagse Top 40

Speelduur:

1 set tot avondvullend

Techniek:

Incl. techniek en geluid tot 350 personen

Prijs:

Op aanvraag

Singer in Suit boeken

Singer in Suit

Wilt u DJ Singer in Suit boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over DJ Singer in Suit en een omschrijving van deze fantastische DJ en entertainer.

Singer In Suit boeken

Singer in Suit is een zeer veelzijdige en professionele zanger met een groot hit repertoire. Maar naast zanger is hij ook een zeer verdienstelijke DJ. In deze combinatie wordt hij zeer veel geboekt op allerlei feesten en events in heel Nederland. Hij draait én zingt vaak op huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea en zakelijke en openbare evenementen.

Allround DJ en Live repertoire

Pop, soul, disco, Nederpop en dance zijn allemaal vertegenwoordigd. Ook voor easy listening en jazzy songs zit je bij deze artiest goed. Hij zingt nummers van alle tijden, van 70’s, 80’s en 90’s tot 00’s en moderne hits.

Feest Dj boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Singer in Suit. Wij kunnen u deze allround Dj en zanger voor elk bruiloftssfeest of bedrijfsfeest verzorgen. Maak van uw bruiloft of privé-feest een gezellige en stijlvolle party om nooit meer te vergeten met deze grandioze entertainer en DJ.

Act:

DJ en zanger, live-act

Genre:

Allround, 70’s t/m hedendaagse Top 40

Speelduur:

3 x 50 min.

Techniek:

Incl. techniek en geluid tot 350 personen

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

Lionel Richie Tribute

licht en geluid boven 350 personen

i.c.m. een muzikant

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Singer in Suit?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Lionel Richie Tribute

De 'Singer in Suit' is nu ook te boeken voor een tribute optreden, enkel en alleen met nummers van Lionel Richie. ‘All night long’, ‘Dancing on the ceiling’, ‘You are my destiny’ en andere grote hits worden authentiek v ertolkt in een show van 30 minuten. Deze Lionel Richie tribute is nu ook te boeken bij De Artiestenstal. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Flexibele DJ

Singer in Suit is flexibil en veelzijdig. Hij kan en wil allerlei genres draaien, zoals pop, soul, disco, house, en vele andere commerciële genres. Singer in Suit draait vrijwel alleen populaire hits en is hiermee geschikt voor een brede doelgroep.

singer in suit boeken

Boekingen DJ én Zanger

Juist de combinatie dj en zanger is een echte aanrader en wordt dan ook het meest geboekt. Inclusief een luxe drive in show met professioneel geluid en sfeervolle lichtshow. Dit alles boekt u inclusief bij De Artiestenstal als u Singer in Suit bij ons boekt.

Singer in Suit boeken

Allround Entertainer

Deze artiest is in staat optredens te verzorgen die passen als een maatpak. Door zijn enorme flexibiliteit als DJ én zanger/entertainer is hij geschikt voor ieder feest. Wellicht binnenkort ook voor u? Neem direct contact met ons op en wij verzorgen u de “Singer in Suit”

singer in suit boeken huren

Allround Zanger

Een fantastische stem en de ervaring om een spetterend feest te maken als DJ, dat zijn de kwaliteiten die u nodig heeft voor uw feest of evenement. Daarom is Singer in Suit de perfecte combinatie van DJ en zanger voor u en voor uw gasten op uw party of evenement!

Singer in Suit boeken

Informatie over Singer in Suit? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

SINGER IN SUIT

Reviews van boekers

Top artiest!

3 november 2023

Hij maakte van mijn verjaardag een geweldig feest. Zowel met zang en DJ…super combinatie !

Ook een mooi bescheiden persoon!

Monique Lemmers

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

frans Ashwin boeken
Frans Ashwin boeken
Wesley Ponsen boeken bij De Artiestenstal
Wesley Ponsen boeken
DJ Kit-T boeken
DJ Kit-T boeken
dj charly smith boeken
DJ Charly Smith boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024