DJ en zanger Singer in Suit boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het goede adres. Wij verzorgen Dj’s bands en artiesten door het gehele land.

DJ Singer in Suit boeken

DJ en Zanger
Avondvullend
Incl. DJ-booth
Incl. licht
Incl. geluid
Tot 350 personen
Vanaf € 750,-
Ook met Live band te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor Singer in Suit Offerte aanvraag

Singer in Suit is een zeer veelzijdige en professionele Zanger met een groot hit repertoire.

singer in suit boeken
Dj & Singer in Suit boeken of huren

Pop, soul, disco, Nederpop en dance zijn allemaal vertegenwoordigd. Ook voor easy listening en jazzy songs zit je bij deze artiest goed. Hij zingt nummers van alle tijden, van 70’s, 80’s en 90’s tot 00’s en moderne hits.

Naast zanger is hij ook dj. Met deze combinatie wordt hij geboekt in heel Nederland. Hij draait en zingt vaak op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea en evenementen. 

Singer in Suit beschikt over grote flexibiliteit en veelzijdigheid. Hij kan en wil allerlei genres draaien: pop, soul, disco, (deep) house, en allerlei andere commerciële genres. Singer in Suit draait vrijwel alleen maar hits en is hiermee geschikt voor een brede doelgroep. 

singer in suit boeken
Singer in Suit boeken

Juist de combinatie dj en zanger is een echte aanrader en wordt dan ook verreweg het meest geboekt. Inclusief een luxe drive in show met professioneel geluid en sfeervolle lichtshow. Dit alles boekt u inclusief bij De Artiestenstal als u Singer in Suit bij ons boekt of huurt.

Een fantastische stem en de ervaring om een spetterend feest te maken als DJ, dat zijn de kwaliteiten die u nodig heeft voor uw feest of evenement. Daarom is Singer in Suit de perfecte combinatie van DJ en zanger voor u!

Deze artiest is in staat optredens te verzorgen die passen als een maatpak. Wellicht binnenkort ook voor u? Neem direct contact met ons op en wij verzorgen u de “Singer in Suit”

Singer in Suit boeken / inhuren

DJ Zanger Singer in Suit boeken of inhuren, voor uw feest of evenement? Of misschien voor in uw horeca gelegenheid? Boek of huur nu deze geweldige DJ-zanger bij de Artiestenstal. Neem gerust contact op via onderstaand formulier. Vertel ons uw vragen en wensen en wij nemen direct contact met u op.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.