Preau Drive-in boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Preau Drive-In Show Twiller bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. Hét vertrouwde adres voor Dj's boeken.

Drive-In DJ Boeken

Preau Drive-In boeken

De DJ's van Preau Drive-In zijn geschikt voor ieder feest of evenement. Als ervaren en gevierde DJ's weten zij elke keer weer hun publiek op enthousiaste maar ook professionele wijze te vermaken. Je feest is écht af met de Dj's van Preau Drive-In.

Het maakt niet uit of het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, een optreden in een stamkroeg of club of een groots evenement gaat.

Deze jonge honden weten steeds weerelke gelegenheid een stap hoger te tillen, en tijdens ieder feest het dak eraf te laten springen.

De DJ carrière van Preau Drive-In begint al op hele jonge leeftijd met het draaien op schoolfeesten en verjaardagen. Al snel wordt deze spetterende Drive-In geregeld geboekt op bedrijfsfeesten en privé-feesten in combinatie met coverbands of artiesten.

Evenals draaien ze ook vaak in combinatie met een saxofonist of een toffe zangeres.

Preau Drive-In boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Dj Preau Drive-In. Wij kunnen deze DJ's en Drive-In show voor elke gelegenheid en ieder feest verzorgen. Dus heeft u iets te vieren en wilt u een spetterende Drive-In show op uw feest, dan is Preau Drive-In de juiste keuze.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ's, Drive-In show

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. geluid tot 150 man

Genre:

Allround DJ, Drive-In

Stijlen:

Top 40, Feestmuziek, House, R&B, Nederlands

Prijs:

vanaf € 550,-


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • licht en geluid > 150 man
  • i.c.m. een artiest
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Preau Drive-In?

Bel ons !

artiestenstal

Dj of Drive-In inhuren

Wilt u een DJ of een Drive-In inhuren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Huur dan Preau Drive-In bij de Artiestenstal voor een spetterend en onvergetelijk feest.

Wilt u ook dat uw gasten helemaal los gaan op de dansvloer, zoals het promofilmpje van Preau Drive-In? Neem dan contact met ons op en informeer naar beschikbaarheid en prijzen van Preau Drive-In of een andere DJ van uw keuze. Boek bij ons de beste en tofste DJ's voor elk feest of evenement.

Snel een vraag over deze DJ of Drive-In show? Vul dan het informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Preau Drive-In boeken

Informatie formulier

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.