Act:

Verjaardag, verjaardagsfeest

Genre:

Band voor een verjaardag, coverband, tributeband, DJ, (bekende) artiesten, nderlandse zanger, zangeres

Speelduur:

1 set tot avondvullend

Techniek:

Incl. of excl. techniek

Prijs:

Op aanvraag

Verjaardag

Entertainment voor een verjaardagsfeest

Verjaardag? en wil je, je verjaardag uitbundig vieren? Jouw verjaardag is toch een speciale dag en dit zou je moeten vieren met een toffe DJ, een goede zanger, artiest of een spetterende band.

DJ voor je verjaardag

Lekker uit je dak gaan op stampende beats van een DJ tijdens je verjaardag? Check dan onze feest DJ’s of allround DJ’s voor het verjaardagsfeest van je leven.

Wat voor DJ op mijn verjaardag?

Dit is natuurlijk een hele belangrijke vraag maar tegelijkertijd ook helemaal afhankelijk van je eigen smaak en die van je gasten. Een voor de hand liggende keuze is natuurlijk een allround DJ of een feest DJ. Dit soort DJ’s hebben een heel breed en groot repertoire en draaien de bekende hits van toen en nu.

DJ voor verjaardagsfeest

Ga je meer voor een House-DJ of een R&B-DJ, dan wordt er meer gericht repertoire gedraait. Dit hoeft natuurlijk niet iedereen zijn smaak te zijn dus moet je je wel bewust zijn van de smaak van je gasten. Het is natuurlijk jouw verjaardagsfeestje maar je wilt wel dat je gasten het ook naar hun zin hebben.

Dit geld overigens niet alleen voor DJ’s maar ook voor bands, maar dat lichten we hieronder verder toe. Dus lees gerust verder en heb je vragen, mail ons dan direct!

Band voor je verjaardag

Iets meer te besteden op je verjaardagparty? Of vier je een mijlpaal zoals je 30e, 40e of 50e verjaardag-feest? Dan is een coverband of feestband helemaal te gek en ook de juiste keuze. Natuurlijk is een DJ gaaf en leuk, maar een band heeft toch wat meer leven en zorgt ook voor meer interactie met het publiek. Natuurlijk moet je budget dit ook toelaten.

Wat voor band boek ik?

De keuze van een band hangt natuurlijk, net als bij een DJ, totaal af van je eigen smaak en natuurlijk van de smaak van je gasten op je verjaardagsfeest. Het zou niet leuk zijn als jij de enige bent die de muziek op jouw feest goed vind, ook al is het jouw birthdayparty.

Tevreden vrienden en gasten die nog lange tijd over je verjaardags-feest praten is ook wat waard en ook wat je wilt. Een coverband of feestband is vaak de beste keuze en geschikt voor bijna elke verjaardag met gasten van alle leeftijden. Deze bands beschikken over een heel breed repertoire en kunnen heel snel schakelen als er verzoekjes zijn vanuit het publiek.

Band voor je verjaardagsfeest boeken

Tributeband voor je verjaardag party

Een tributeband is een hele aparte en gewaagde keuze maar kan wel heel leuk zijn. Het is dan eigenlijk een soort concert van jouw favoriete artiest of band voor een geselecteerd publiek. En dat is op zichzelf al een mooi cadeau voor je verjaardagsfeest.

Stel je voor dat de Rolling Stones, Queen of Abba op je verjaardagsfeestje spelen, dat is toch echt helemaal te gek! Je eigen privé-concert van een vette tributeband op je dag van je geboorte.

Artiest op je verjaardagsfeest

Mocht je voor een DJ gaan, of zelfs in combinatie met een band, en wil je toch wat extra entertainment erbij. Dan is een bekende artiestzanger of zangeres ook heel erg verrassend voor je gasten op je feest. Deze kan dan één of twee setjes live-entertainment brengen terwijl de DJ de rest van de avond laat spetteren.

Combinatie DJ en band

Een leuke combinatie is bijvoorbeeld een coverband met een volkszanger. De coverband zal meer de internationale en moderne liedjes spelen terwijl dan de volkszanger het Hollands feest-repertoire brengt. Onze ervaring leert dat dit een gouden combinatie is, echt voor ieder wat wils!

DJ en Artiest of zanger(es)

Natuurlijk is voor een milder budget een DJ met zanger(es) of artiest een uitstekende keuze en zal ook deze combinatie gegarandeerd zorgen voor een succesvol en mooi feest.

Je ziet dat de keuze en de mogelijkheden oneindig zijn. Neem gewoon contact met ons op en wij adviseren je wat het beste is voor jouw verjaardagsfeest.

Informatie entertainment voor een verjaardag

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Bandmfboeken
Band 2mf boeken
The Fellas boeken bij de Artiestenstal - coverband en feestbands
The Fellas boeken
DJ Bert van Gulik boeken bij De Artiestenstal
Bert van Gulik boeken
This is Beethoven boeken bij de Artiestenstal
This is Beethoven boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024