Wilt u de Status Quo Forever boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Status Quo Forever en een biografie over de beste Status Quo Tribute band.

Status Quo Forever boeken

Bands als Status Quo hebben lange tijd de rockscene gedomineerd in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Nu meer dan 40 jaar later is er 'Status Quo Forever' die u terug haalt naar die tijd dat Status Quo achter elkaar hits scoorde over de gehele wereld. Wilt u terug in die tijd, dan moet u Status Quo Forever boeken voor uw (privé)feest, horecazaak of evenement en geef uw gasten de avond van hun leven.

Verwacht van Status Quo Forever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat. Maar waar alsmede de harmonieuze samenzang en gitaarspel van frontmannen Rossi en Parfitt eer wordt aangedaan door deze spectaculaire Status Quo Tribute.

Status Quo Tribute band boeken

Hier vind u de actuele informatie om Status Quo Forever te boeken. Wij verzorgen u deze Tribute band voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Status Quo Forever voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Status Quo Forever, Tribute band

Tijdsduur:

1 x 75 min festivalset óf

2 x 75 min full show

Techniek:

Inprikset of complete verzorging van licht en geluid.

Genre:

Status Quo covers

Taal:

Engels

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • extra act als opvulling in de pauze
  • i.c.m. een andere act, dj of band
  • inclusief licht en geluid
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Status Quo Forever?

Bel ons!

artiestenstal

Status Quo Forever biografie

Status Quo Forever (SQF) is in 2017 opgericht en bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze (festival)podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt.

Boeking van Status Quo Forever

Quo fans roemen de energie, het plezier en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Volgens eigen zeggen brengt het hun terug naar de hoogtijdagen van Status Quo, eind jaren zestig tot begin jaren tachtig (de zogenaamde Frantic Four periode). Ook het publiek wat niet heel erg bekend is met de nalatenschap van Status Quo wordt verrast door het grote aantal hits en de toegankelijkheid van de minder bekende nummers.

Festivalband boeken of inhuren

Status Quo Forever is bij uitstek een festivalband en richt zich met name op een breed publiek. Daarbij wordt gekozen voor de show en opzwepende energie van live-opnamen boven de veelal meer gepolijste studio opnamen. Zoveel mogelijk hits spelen vinden we belangrijker dan gitaarsolo’s van meer dan 10 minuten.

De beste Status Quo tribute band in Europa

Status Quo, ook wel bekend als The Quo of gewoon Quo, is een Engelse rockband waarvan de muziek gekarakteriseerd wordt door een sterke boogie- en boogiewoogiestijl. De band heeft meer dan 60 hits in het Verenigd Koninkrijk behaald, meer dan welke andere rockband ook (maar liefst 22 singles bereikten de top tien in het Verenigd Koninkrijk). De band heeft een eigen kenmerkende stijl van weinig akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme en had wereldwijd grote hits met onder andere Mean Girl, Paper Plane, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin' All Over the World, The Wanderer en In the Army Now. De grootste hit had de band in 1975 met de liveversie van Roll over lay down, van het album Hello! (1973). Wie kent deze superhit niet met de pompende baslijnen en stuwende gitarenriffs onderbouwt door donderslagen van de drums.

Status Quo Forever boeken - Stautus Quo Tribute band boeken

Status Quo Forever boeken voor jouw event

Status Quo Forever kun je boeken voor een Festivalset van ca. 75 minuten of een Full-Show van ca. 2,5 uur verdeeld in 2 sets. De laatste optie is perfect voor een avondvullend programma in een horecazaak of op uw privé-feest of zakelijk event.

Informatie over Status Quo Forever? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Status Quo Forever boeken

STATUS QUO FOREVER BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.