Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Tribute band

Genre:

Billy Joel covers

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Solo vanaf € 1.000,-

Band vanaf € 3.500,-

Billy Joel Experience boeken

Billy Joel Tribute boeken

Wilt u de Billy Joel Experience boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de Billy Joel Experience en een biografie over deze spectaculaire tribute aan Billy Joel.

Billy Joel Experience boeken

Deze spectaculaire tribute aan Billy Joel, neergezet door Alexander Broussard en zijn band “003”, is in verschillende settings te boeken. Dat maakt deze show en ode aan Billy Joel geschikt voor bijna iedere gelegenheid. Boek de Billy Joel Experience en Tribute nu voordelig bij ons voor uw feest of event.

De Billy Joel experience is inmiddels een bekend fenomeen geworden in verschillende theaters in Nederland. Deze ode en tribute aan Billy Joel is erg populair bij jong en oud en wordt zeer authentiek vertolkt door Alexander Broussard. Ook bekend van het trio PlusSupportAct, de begeleidingsband van Najib Amhali en alsmede een coverband voor feesten.

Alsmede is deze formatie zeer gewild op privé feesten en evenementen met een tribute thema. Een trend die zich steeds meer gaat doorzetten in Nederland, België en Duitsland.

Billy Joel Tribute boeken

Hier vind u de actuele informatie om de Billy Joel Experience te boeken. Wij verzorgen u deze Tribute band voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek de Billy Joel Experience voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Tribute band

Genre:

No Doubt covers

Speelduur:

1 x 60 of 2 x 45 min.

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 925,-

Extra Boekingsopties


verschillende formaties mogelijk

xl show inclusief licht en geluid

licht en geluid boven 500 pers.

prijs en info op aanvraag

Interesse in

The Billy Joel Experience?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

The Billy Joel Experience is te zien bij het razend populaire programma "Tribute - Battle of the bands" op SBS6.

Vanaf dag 1 maakte deze formatie enorme indruk op de jury en het publiek wat aanwezig was. Het zal ons niets verbazen als Alexander en zijn formatie doorgaan naar de finale en heel veel kans maken om de eerst plaats te pakken!

Billy Joel Experience biografie

De band "003" was al dik 5 jaar samen en had al menig eigen werk uitgebracht toen het idee geopperd werd om een Billy Joel Tribute neer te zetten. 5 singles en een dubbel live album zijn vooraf gegaan aan dit idee om de Billy Joel Experience vorm te geven.

Alexander Broussard als Billy Joel

Alexander Broussard, de man die Billy Joel vertolkt in de ode aan deze legendarische zanger en pianist, is al jaren een verdienstelijke en veel gevraagde entertainer in de Nederlandse muziekwereld. Zijn indrukwekkend verleden als pianist en zanger in bekende pianobars als de "Crazy Pianos" te Scheveningen, bij de coverband De Corona's en vele andere muzikale avonturen maken van hem een geziene artiest in zowel grote als kleine podia door geheel Nederland én erbuiten.

Boekingen van Billy Joel Experience

Billy Joel Experience boeken
Billy Joel Experience boeken

Bandleden Billy Joel Experience

De 6 bandleden van deze tribute aan Billy Joel zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten die allen zeer hoge kwaliteit nastrefen. Net als Alexander (Billy Joel) hebben de andere 5 bandleden een zwak voor het repertoire van deze legendarische artiest.
De band bestaat uit een pianist, keyboarder, gitarist, bassit, drummer en saxofonist. Door deze grote bezetting kan het repertoire van Billy Joel heel erg dicht benaderd worden in sound en gevoel. De reacties bij elk optreden zijn dan ook overduidelijk en liegen er niet om. "Dit is gewoon Billy Joel wat je ziet en hoort".

Billy Joel Experience boeken of inhuren voor jouw event

Met de formatie kan er flexibel omgegaan worden en is een kleinere bezetting ook mogelijk als dit gewenst is. Natuurlijk is de volle bezetting het meest spectaculaire maar er kan zelf een solo optreden avn Alexander alleen gerealiseerd worden. De mogelijk-heden zijn onbegrensd, dus laat uw wensen aan ons weten!

Informatie over de Billy Joel Experience? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Billy Joel Experience boeken

BILLY JOEL EXPERIENCE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Eagles Tribute Band boeken
Eagles tribute band boeken
The Rockin Giants boeken Rock 'n Roll Tribute band
The Rockin Giants boeken nu voor je event!
Exile boeken, Rolling Stones Tribute boeken
Exile boeken
ABBA Experience Coverband boeken
ABBA Experience boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024