Wilt u de Beatles Revival Band boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u deze Beatles tribute band kunt boeken. Hier boekt u de Beatles Revival band.

Beatles Revival band boeken

De enige echte Beatles tributeband in Europa. Deze sensatie klint niet alleen als de Beatles maar ziet er werkelijk ook precies zo uit als hun idolen waar zij deze tributeband voor opgericht hebben

De Beatles Revival band is een perfecte kopie van de echte Beatles. Zelfs, net als bij Paul McCartney zelf, de linkshandig gespeelde bas. Kleding, kapsels én apparatuur is identiek aan het origineel wat ervoor zorgt dat u werkelijk terug in de tijd gaat en de Beatles ervaart zoals ze toendertijd echt waren.

Beatles Tribute inhuren

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om de Beatles Revival Band te boeken. Boek deze Beatles Tributeband voordelig voor uw evenement, bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze Beatles tributeband voor iedere gelegenheid en elk feest.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Beatles tributeband

Tijdsduur:

2 x 45 minuten

Techniek:

Incl geluid, backline,

Rider voorhanden

Bezetting:

4 bandleden

Genre:

Beatles covers

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • verschillende shows beschikbaar
  • incl licht en geluid
  • grote evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over de Beatles Revival band?

Bel ons!

artiestenstal

Beatles Tribute biografie

The Beatles Revival gaf theaterconcerten en was te zien op festivals, speelde voor culturele centra, bedrijven, op privéfeesten en op grote nieuwejaarsfeesten. The Beatles Revival gaf de afgelopen jaren acte de presence in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en zelfs in de UK en wel in de geboorteplaats van The Beatles: Liverpool!

Beatles Revival band boeken

Echt The real thing! De reden van de toenemende populariteit ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels (geen pruiken), de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look“ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

Een tribute to the Beatles inhuren

De muziek! De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Beatles Revival band boeken

Origineel The Beatles

Origineel instrumentarium en stage apparatuur zoals de sologitaar van het merk Gretsch Country Classic 6122 gebruikt bij opnames en concerten van The Beatles in de jaren 1962 -1965. Verder de Rickenbacker 360, die George Harrison gebruikte bij studio-opnames van A Hard Day’s Night. De slaggitaar van het merk Rickenbacker 325 die John Lennon gebruikt vanaf zijn eerste optreden met The Beatles in de Starclub in Hamburg. Alsmede de Basgitaar is de legendarische linkshandige Höfner Violin Bass. En de Drums zijn een originale Ludwig Black Oyster set die Ringo Starr gebruikte tijdens zijn hele Beatles carriere. Voor gitaarversterking wordt de beroemde VOX AC30 gebruikt (compleet met chrome stander) Verder wordt er gespeeld op de VOX T100 basversterker die Paul gebruikte in de sixties.

Mogelijke beatles shows te boeken

The Cavern in Liverpool! Een concert van The Beatles Revival is een volledige kopie van dat van de legendarische Fab Four. Een bewijs hiervoor is de uitnodiging om in de geboorteplaats van The Beatles – Liverpool – te komen spelen in de Cavern Club. Drie concerten werden er gedaan en tevens was er een uur durend interview met de band in het programma “On The Beat” voor Liverpool BBC Merseyside Radio. Dit lukte tot nu toe nog geen enkele niet-Engelse band!
The Beatles Story! Dit is een 2 x 40 minuten durend optreden met een pauze om kostuums te kunnen wisselen. De songs worden in chronologische volgorde gespeeld. Voor de pauze de nummers tot 1964 en na de pauze de liedjes van de LP’s : Help, Rubber Soul en Let it be. Voorafgaand aan de nummers krijgt u een korte geschiedenis en belangrijke informatie uit het leven van The Beatles. Deze optredens zijn vooral geschikt voor theaters en culturele aangelegenheden.

Beatles Revival Band boeken of huren

Best Of! Dit optreden duurt 60 minuut zonder pauze en bestaat uit een selectie greatest hits waarbij geen kostuumwisselingen plaatsvinden.Deze show is met name geschikt voor festivals en bedrijfsfeesten en zal zowel dansliefhebbers als luisteraars aanspreken.
Show op maat! Al naar gelang de aard van de gelegenheid kan in overleg een invulling gegeven worden waarbij het aantal sets en de lengte hiervan kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de opdrachtgever.
– Playback set – Deze set duurt 15 minuten en is geschikt voor televisie programma’s of bepaalde promotionele aangelegenheden.

Beatles kleding

Kopieën van de grijze kostuums uit de tijd van From Me To You + Beatle Chelsea Cavern Boots. Kopieën van de zwarte kostuums gebruikt in de jaren 1962 -1964 + Beatle Chelsea Cavern Boots. Kopieën van de grijs met zwarte kostuums van de jaren 1963 -1965 + Beatle Chelsea Cavern Boots. en tot slot Kopieën van de Shea Stadium Jackets van de jaren 1965 -1966 + Beatle Chelsea Cavern Boots. Zoals u ziet is zelfs de kleding authentiek aan het origineel.

Informatie over de Beatles Revival band? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Beatles Revival band boeken

BEATLES TRIBUTE BAND BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.