Wilt u de Stones Sessions boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u deze Rolling Stones tributeband kunt boeken. Hier boekt u Stones Sessions.

Stones Sessions boeken

Stones Sessions is zeker geen saaie, stoffige coverband met pruikjes, zij zijn de "real deal". Dit is precies wat u van een goede tributeband wilt zien. Zij leven de rebelse en vrijgevochten levensstijl die de Rolling Stones ook leven. En dit brengen ze ook vol overgave over op het publiek tijdens hun optreden voor u.

Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charly Watts zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Alleen de beste muzikanten die het leven al geleefd hebben zijn in staat een tribute aan de Rolling Stones te geven. Dat is precies wat deze 5 mannen dan ook doen.

Rolling Stones Tribute inhuren

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om de Stones Sessions te boeken. Boek deze Rolling Stones Tributeband voordelig voor uw evenement, bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze Rolling Stones tributeband voor iedere gelegenheid en elk feest.

5,0 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Tributeband

Tijdsduur:

1 x 60 of 1 x 90 minuten

Techniek:

Excl geluid en licht,

Incl backline,

Rider voorhanden

Bezetting:

6 bandleden en roadmanager

Genre:

Rolling Stones covers

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • incl licht en geluid
  • grote evenementen
  • i.c.m. andere act als opvulling
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Stones Sessions?

Bel ons!

artiestenstal

Pittige tributeband

Nee, deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen.

Rock ’n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen.

Line Up Stones Sessions

Jeffrey Hendriks leadvocals, Henk Wesselink gitaar en vocals, René Geelhoed keys en vocals, Hubert Eggen gitaar, Jeff Bolink bass en vocals en Tim de Wijk aan de drums

Stones Sessions boeken

Rolling Stones Tribute boeken

De band toert vanaf 2018 langs clubs, festivals en events met een dampende Stones-Show waar niemand omheen kan. Dit is een keiharde replica van de originele Rolling Stones die al meer als 50 jaar de beste Rock & Roll band aller tijden zijn. En deze spetterende tributeband, Stones Sessions, is gewoon het enige wat echt in de buurt komt van het origineel!

Stones Sessions boeken of inhuren

Stones Sessions is een authentieke vertolking van de Rolling Stones en zullen u als fan deze legendarische Rock and Roll band zeker niet teleurstellen.
Stones Sessions is te boeken bij De Artiestenstal voor een scherpe prijs met goede afspraken m.b.t. hun live optreden voor u.
Stones Sessions boeken

Informatie over Stones Sessions? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stones Sesions boeken

ROLLING STONES TRIBUTE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.