...
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Allround coverband, veelzijdig repertoire van dance-classics tot actuele Top40

Speelduur:

1 x 75 min. (festivalset)

3 x 45 min. (grote show)

Techniek:

Festivalset, excl. geluid, inclusief monitorset, backline en special FX

Grote show inclusief licht en geluid tot 1500 man.

Prijs:

Festival set vanaf € 6.995,-

Grote show vanaf € 8.995,-

This is Beethoven boeken

This is Beethoven

This is Beethoven boeken voor een spetterend optreden op uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de gaafste en beste coverbands kunt boeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de band This is Beethoven te boeken voor uw feest of evenement.

This is Beethoven boeken

This is Beethoven, dit is niet je doorsnee coverband, maar een waanzinnige live-act die je verbeelding te boven gaat! De prachtige lichtshow, de energieke performance en het indrukwekkende geluid van deze band zal je doen duizelen!

Waanzinnige Coverband

Beethoven is inmiddels bekend in Nederland als een moderne, innovatieve en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. De tijd is gekomen om weer een level hoger te gaan en de definitie van een coverband naar nieuwe dimensies te brengen. Een dimensie die waar alleen deze waanzinnige coverband “This is Beethoven” ons heen kan brengen! Andere naam, vernieuwde show, de laatste technische hoogstandjes, en een bak frisse energie! Dit is wat u te wachten staat als u voor ‘This is Beethoven’ gaat en u laat verleiden tot een van de beste live bands en shows in Nederland.

This is Beethoven inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van This is Beethoven. Wij verzorgen deze feestband en spetterende liveband voor ieder feest en elk evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij This is Beethoven boeken voor uw bruiloft, privéfeest of bedrijfsevent.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Allround coverband, veelzijdig repertoire van dance-classics tot actuele Top40

Speelduur:

1 x 75 min

Techniek:

Excl. geluid, inclusief monitorset, backline en special FX

Prijs:

Festival € 6.995,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in

This is Beethoven?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Boek This is Beethoven

Coverband voor Festivals en evenementen

This is Beethoven brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereld-artiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl… Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. This is Beethoven boeken doe je eenvoudig via De Artiestenstal.nl

Live-band This is Beethoven

Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers maken het af. Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it! Uw gasten op uw event of feest zullenm deze fantastische belevenis en show nooit meer vergeten!

This is Beethoven boeken

Reviews van boekers

Super band!!!

Rated 5 out of 5
4 mei 2023

Tijdens een personeelsfeest mogen genieten van deze band. Voor ieder wat wils. Ze gaven echt een super show weg!!!

Joyce De Jong

This is Beethoven maakt er echt een feestje van

Rated 5 out of 5
19 december 2022

Super leuke band waar de energie vanaf spat! Verschillende muziekstijlen draaien ze hun hand niet voor om. Fantastische vocals!

Erik kooy

Antwoord van De Artiestenstal

Beste Erik,

Bedankt voor je review en complimenten. This is Beethoven is echt een topband!

Groetjes en tot de volgende keer!

David, De Artiestenstal

Informatie over This is Beethoven boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaan informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

This is Beethoven boeken

THIS IS BEETHOVEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

The red Pack boeken
The Red Pack boeken
Coverband Escape boeken bij De Artiestenstal
Coverband Escape boeken
Millstreet boeken
Millstreet boeken
Stardome boeken bij de Artiestenstal
Stardome boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023