5,0 van 5 sterren (uit 6 reviews)

Act:

Coverband, Duo

Genre:

Allround, 70's tot aan de nieuwste Top40

Speelduur:

1 - 2 sets tot avondvullend

Techniek:

Incl. techniek en geluid

Prijs:

Op aanvraag

THE 16A boeken

Duo The 16A boeken

Wilt u THE 16A boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende feestband, DJ of coverband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over duo "THE 16A" en een biografie over dit toffe en flexibele tweetal!

THE 16A boeken

THE 16A is dat duo die al je favoriete "Top 2000" hits kan spelen, en dat ook nog met een flinke dosis humor, vaardigheid, energie en een passie die je maar zelden tegenkomt.

Alsmede naast hun uitgebreide repertoire brengen zij heel uniek enkele Ierse "drinkliedjes". De in Ierland geboren leadzanger kan deze natuurlijk heel authentiek ten gehore brengen. Je waant jezelf tijdens je eigen feest in een Ierse Pub!

Duo of Trio boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om THE 16A te boeken. Boek nu dit gave duo voor uw feest of evenement voor de actuele prijs bij ons. Wij verzorgen u dit duo en deze coverband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met THE 16A boeken bij De Artiestenstal.

Act:

Coverband, Duo

Genre:

Allround, 70's tot aan de nieuwste Top40

Speelduur:

1 - 2 sets tot avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

grote evenementen inclusief techniek

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in THE 16A?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Duo The 16A boeken

Informatie over THE 16A? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

THE 16A BOEKEN

Reviews van boekers

Kanjers!!

9 april 2022

Meerdere keren van deze toppers mogen genieten, gegarandeerd voetjes van de vloer en feest.

Wij zijn fan van de 16A en kijken uit naar het volgende feest.

Erwin Roks

Top avond!!!

8 april 2022

Ooit iedereen – in ons geval verenigingsleden – tegelijk zien bewegen en zich vermaken? Wij wel!

The 16a nam ons mee op een muzikale reis door de Top2000 met veel interactie en veel humor.

Deze avond is nog steeds onderwerp van gesprek. We zien The 16a dan ook graag nog een keer terug. Deze ervaring wil je gewoon nog een keer meemaken.

Aart Bolluijt

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Soundset boeken bij de Artiestenstal
Soundset boeken
tribute band boeken
Tributebands
THE 16A boeken bij De Artiestenstal
The 16A boeken
Abba Tribute boeken bij De Artiestenstal voor de actuele gage.
ABBA Tribute boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024