Wilt u Steam boeken voor een optreden op uw bedrijfsevent? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke coverband kunt boeken. Hier vindt u alle informatie over Steam de beste All-female Coverband in NL.

Steam boeken

Als je dacht dat je elke keiharde band wel had gezien, nou dan ga je nog wat beleven met deze all-female coverband. Deze band rockt als een gek en elk feest gaat echt helemaal plat met deze 5 supermeiden!

Verwacht van Steam geen relaxe lovesongs of saaie ingestudeerde choreografie. Deze chicks weten wat ze willen en gaan helemaal los terwijl zij hun hart en ziel in hun vette performance gooien. De tent moet omver geblazen worden met retestrakke medleys. Cheesy guilty pleasures, langharige rock classics, dampende meezingers en stoute urbanglijers.

All-Female coverband Steam boeken

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om Steam te boeken. Boek Steam voordelig en snel voor uw evenement bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze band voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met Steam! Neem vrijblivend contact met ons op of als u zeker bent “Hit the Boek Steam button”!

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

All Female coverband

Tijdsduur:

1 x 60 min en 1 x 75 min.

Techniek:

Excl geluid, inprikset met backline inclusief special effects als CO2, confetti, flames

Bezetting:

5 vrouwen

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

€ 2995,-


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid inclusief
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Steam?

Bel ons!

artiestenstal

Coverband Steam repertoire

Van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss naar The Black Eyed Peas. Zelfs de Happy Hardcore uit de jaren 90 wordt door deze dames niet geschuwd. Maar dit alles dan wel allemaal in een uitdagend rock rokje, wat gelijk voor nóg meer energie zorgt! Dus verwacht geen kopie van de beste hits aller tijden maar een stevige interpretatie van een all-female rock coverband!

Steam boeken

Steam boeken of inhuren

Compleet met spectaculaire special effects is STEAM, dé feesttent- en festivalkraakster van het jaar 2021! Maar ook voor uw bedrijfsfeest of privéfeest is deze vette coverband zeker geschikt. Dit is een band voor mensen die eens wat anders willen en er niet voor schuwen hun gasten te shockeren met een gierende en daverende show van 5 meiden die helemaal los gaan!
Steam boeken

Informatie over Steam? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Steam boeken

STEAM BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.