Wilt u nXt Level boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de coverband nXt Level en een biografie over deze spectaculaire feestband.

nXt Level boeken

Die band die er elke keer weer een feest van weet te maken. Of het nu een bruiloft, verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest is, Nxt Level voelt zich thuis bij jou op de bühne en houd de dansvloer de hele avond gevuld met jouw gasten.

Deze doorgewinterde en ervaren formatie kan je gewoon niet meer verrassen. Zij zullen elke keer weer vol gas alles geven wat ze hebben zoals zij al jaren doen op feesten en evenementen door geheel Nederland.

Het enthousiasme spat er bij NXT Level vanaf als zij het podium betreden. Met een degelijk repertoire wat op ieder feest past voor jong en oud weten zij iedereen te bekoren met hun live show!

Feestband nXt Level inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Coverband Lynx te boeken. Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Coverband Nxt Level voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Tijdsduur:

4 x 45 min, avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid tot

350 pers.

Genre:

Allround coverband

Taal:

Nederlands, Engels, Internatiionaal

Prijs:

Vanaf € 1.950,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht en geluid boven 400 pers.
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over nXt Level?

Bel ons!

artiestenstal

nXt Level biografie

nXt LeveL is een band die van ieder feest een succes weet te maken. Met een repertoire van Golden Oldies tot knallende gitaarsolo's, van polonaise tot Happy Hardcore en alles wat daar tussenin zit. nXt LeveL spreekt een breed publiek aan en wordt niet voor niets één van de veelzijdigste bands genoemd.

Ijzersterk repertoire

Met een doorgewinterde en ervaren zangeres aan front worden de zanglijnen ondersteund door de stemmen van de overige vier bandleden, die uitzonderlijk goed op elkaar zijn ingespeeld. Het repertoire wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste nummers. De nummers die zich keer op keer hebben bewezen op elk soort feest, blijven natuurlijk vast in het speelprogramma. Met allerlei soorten genres uit de Top 40 in combinatie met classics, moeten jullie favoriete nummers er wel tussen zitten!

Bruiloftband nXt Level boeken

Nxt Level boeken

De moderne geluid- en lichtinstallatie die de band gebruikt kan aangepast worden voor iedere gelegenheid.

Bandleden

De professionele bandleden zijn in het dagelijks leven een hechte vriendengroep, en dit stralen ze dan ook uit op het podium. Door het enthousiasme van de muzikanten weten ze de dansvloer snel te vullen. De zanger en zangeres spelen in op de vraag vanuit het publiek en de wensen van de opdrachtgever.
Om het visuele plaatje compleet te maken wordt de show van nXt LeveL ondersteund door een professioneel lichtbedrijf. Daarnaast verzorgt de band ook de pauzemuziek en in overleg kan er ook ingespeeld worden op specifieke wensen, zoals het begeleiden van een openingsdans. Er ontbreekt werkelijk niets. Als nXt LeveL er staat, dan weet je dat de het in vertrouwde handen is gegeven!

Repertorielijst

Een breed repertoire van wals tot house en van polka tot de huidige top-40 maakt het feest voor iedereen geschikt! Nxt Level bestaat uit een 5-tal muzikanten die het bijzonder goed met elkaar kunnen vinden en dat straalt de band ook uit vanaf het podium.

Nxt Level beluisteren

Buiten openbare optredens is de band ook te beluisteren tijdens hun repetitie sessies. Natuurlijk is dit heel anders dan een live optreden maar u zal de kwaliteit van deze band zeker goed kunnen beoordelen tijdens een repetitie.

Coverband nXt Level boeken of inhuren

Coverband nXt Level boeken of inhuren voor jouw bruiloftsfeest, verjaardagsfeestje, tentfeest of pleinfeest, bel of mail ons dan nu voor feestband nXt Level en wij gaan aan het werk voor jouw! nXt Level is dé Next Level Coverband voor jouw feest!

Nxt Level boeken

Informatie over NXT Level? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

nXt Level boeken

NXT LEVEL BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.