Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

Covers, van de 60's tot aan de nieuwe Top 40

Speelduur:

2 x 60 min of 3 x 50 min

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 personen

Prijs:

€ 1.800,-

PlusSupportAct boeken

PlusSupportAct voor uw feest!

Wilt u PlusSupportAct boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband PlusSupportAct en een omschrijving van deze toffe coverband.

PlusSupportAct boeken

OK, Plussupportact. Eerste vraag, wie zijn zij? Waar komen deze drie totaal verschillende podiumdieren vandaan? In ieder geval staat hier 120 jaar ervaring in het entertainment circuit bij elkaar op het podium. Dit kan niet fout gaan en wij garanderen 100% party en professioneel entertainment met deze spectaculaire kruising tussen Crazy pianos en een toffe stevige rocky coverband!

Met een gezonde dosis humor maken Serge (gitaar), Alex (toetsen) en Dennis (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco.

Spetterende feestband

Hieronder vind u de boekingsinformatie van de coverband en feestband

PlusSupportAct. Boek deze feestband bij de Artiestenstal voor uw bruiloft, verjaardag, tentfeest, pleinfeest, bedrijfsfeest of evenement. Dit spetterende trio is geschikt voor elke gelegenheid en elk feest!

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

Covers, van de 60's tot aan de nieuwe Top 40

Speelduur:

2 x 60 min of 3 x 50 min

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 personen

Prijs:

€ 1.800,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in PlusSupportAct?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

PlusSupportAct boeken

Bekende band

Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels verdiend. Maar als epicentrum van het podium pakken ze de zaken pas echt manhaftig aan!Start de motoren en houd het stuur stevig vast, want deze mannen ronken als een turbodiesel over de linkerbaan van jouw gevoel. Geef deze kracht-patsers de zaal. Niet denken, deze vedettes doen het gewoon. Op het ritme van de planken. En vergeet de podiumplanken: deze iconisch geklede karakters luisteren naar het kraken van de dansvloer.

PlusSupportAct voor uw feest boeken of inhuren

De crossovers van deze klasbakken zijn vermaard in het wereldje, de actieradius van deze snelheidsduivels adem-benemend. Kortom, haal de voeten van de rem, want Plussupportact geeft gas! Een directe injectie in een zinderend samenzijn. U kunt deze toffe coverband boeken bij de Artiestenstal voor de actuele gage met goede afspraken. Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan het werk.

Informatie over PlusSupportAct? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PlusSupportAct boeken

PLUSSUPPORTACT BOEKEN

Reviews van boekers

Geweldige band!!

Rated 5,0 out of 5
21 december 2020

PlusSupportAct heeft afgelopen september op onze bruiloft gestaan. Wat een top muziekanten!!! Het feest was geweldig en ook onze gasten waren erg onder de indruk van de kwaliteit van deze band. Leuk ook dat ze met verzoeknummer-kaartjes werken. Verder voelden ze perfect aan welke muziek er nodig was om iedereen op de dansvloer te houden. We hebben door deze band een geweldige feestavond om op terug te kijken. Mochten we in de toekomst nog een feestje geven zou ik ze zeker weer boeken.

Sabine Rens

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband The Recipe boeken - Artiestenstal
The Recipe boeken
The red Pack boeken
The Red Pack boeken
Robinson boeken bij de Artiestenstal
Robinson boeken
Coverband The Kellys boeken
The Kellys boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024