PlusSupportAct boeken voor uw privé feest of event? Dan bent u hier aan het goede adres! Boek of huur deze spetterende coverband bij ons, voor een eerlijke prijs en met goede afspraken.

PlusSupportAct boeken

OK, Plussupportact. Eerste vraag, wie zijn zij? Waar komen deze drie totaal verschillende podiumdieren vandaan?

Bekende Act

Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels verdiend. Maar als epicentrum van het podium pakken ze de zaken pas echt manhaftig aan!Start de motoren en houd het stuur stevig vast, want deze mannen ronken als een turbodiesel over de linkerbaan van jouw gevoel. Geef deze krachtpatsers de zaal. Niet denken, deze vedettes doen het gewoon. Op het ritme van de planken. En vergeet de podiumplanken: deze iconisch geklede karakters luisteren naar het kraken van de dansvloer.

Spetterende feestband

Hieronder vind u de boekingsinformatie van de coverband en feestband

PlusSupportAct. Boek deze feestband bij de Artiestenstal voor uw bruiloft, verjaardag, tentfeest, pleinfeest, bedrijfsfeest of evenement. Dit spetterende trio is geschikt voor elke gelegenheid!

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, feestband, bruiloftband

Tijdsduur:

Avondvullend tot max. 5 uur

Techniek:

Licht en geluid tot 200 man

Genre:

Allround

Stijl:

Disco Classics, Foute Hits, Actuele Top 40, Rockhits

Prijs:

€ 1850,- incl reiskosten


Extra mogelijkheden

  • grote evenementen
  • licht en geluid > 200 man
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Info over PlusSupportAct ?

Bel ons!

artiestenstal

PlusSupportAct op uw feest

Met een gezonde dosis humor maken Serge (gitaar), Alex (toetsen) en Dennis (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco. De crossovers van deze klasbakken zijn vermaard in het wereldje, de actieradius van deze snelheidsduivels adem-benemend.Kortom, haal de voeten van de rem, want Plussupportact geeft gas! Een directe injectie in een zinderend samenzijn.

PlusSupportAct boeken

Informatie over PlusSupportAct? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plussupportact boeken

PLUSSUPPORTACT BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.