Wilt u Coverband Lynx boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband Lynx en een biografie over deze spetterende feestband.

Coverband Lynx boeken

Zoek je een spetterende en enthousiaste feest -en coverband voor iedere gelegenheid? Kijk dan niet verder want Coverband Lynx is de ultieme feestband voor jouw. Deze 4 heren laten jouw feest exploderen!

Deze indrukwekkende groep muzikanten, die ook al zeer lang de beste vrienden zijn, staan iedere keer weer garant voor muzikaal vuurwerk van de bovenste plank. Mooi gitaarspel, pompende bas, stevige en strakke drums, en een ijzersterke en herkenbare stem zorgen voor een onvergetelijk en spectaculair live-optreden van deze live band.

Feestband Lynx inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Coverband Lynx te boeken. Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Coverband Lynx voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Tijdsduur:

3 x 45 min in 4 uur.

Techniek:

Incl. licht en geluid tot 400 personen.

Genre:

Allround coverband

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

Vanaf € 1.750,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht en geluid boven 400 pers.
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Lynx?

Bel ons!

artiestenstal

Lynx beluisteren

U kunt op openbare feesten of, op aanvraag, op privéfeesten Lynx komen beluisteren om u te overtuigen van hun kwaliteit en spontaniteit. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Coverband Lynx boeken of inhuren

Coverband Lynx boeken of inhuren voor jouw bruiloftsfeest, verjaardagsfeestje, tentfeest of pleinfeest, bel of mail ons dan nu voor feestband Lynx en wij gaan aan het werk voor jouw!

Coverband Lynx biografie

De band ontstond op de middelbare school, waar ze als huismuzikanten de muziek op vrijwel ieder schoolfeest verzorgden. Inmiddels hebben ze al vele honderden grote podia beklommen en iedere keer weer spat het plezier er vanaf! De topmuzikanten van Coverband Lynx maken van ieder optreden een onvergetelijk feest.

Ijzersterk repertoire

Lynx beschikt over een ijzersterk cover-repertoire. De band maakt heerlijke eigen versies van de beste (feest)nummers van de afgelopen decennia, afgewisseld met de grootste hits van nu. Deze vriendenband brengt met een aanstekelijk enthousiasme alle feesttenten, pleinen en zalen in beweging.

Bruiloftband Lynx boeken

Coverband Lynx boeken

Bandleden

De bandleden van Coverband Lynx zijn gitarist Jasper Lok, leadzanger Nick Renooij, basgitarist Wouter Zijlstra en drummer Johan Eggermont. Samen vormen zij een band waar u de gehele avond van zult genieten en die u zeer zeker niet zal teleurstellen op de mooiste en belangrijkste dag van uw leven! Want ook als bruiloftband is Lynx niet te verslaan.

Repertorielijst

Download hier een repertoirelijst van Coverband Lynx en kijk wat deze band u zoal te bieden heeft aan muziek van de jaren 80 tot aan de actuele hits uit de Top40. Repertoirelijst downloaden

Informatie over Coverband Lynx? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Coverband Lynx boeken

COVERBAND LYNX BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.