Wilt u Mr Windsor boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke coverband kunt boeken.

Mr Windsor boeken

Wilt u Mr Windsor voor een diner-dansant of op de achtergrond van een netwerkborrel? Ook hier schitteren ze door hun beheerste sound en een overvloed van easy listening repertoire. Hits uit de 70’s of uit de top 40 van deze maand? Het zit allemaal in het repertoire van deze geweldige band. Daarom is deze flexibele formatie bij elke gelegenheid inzetbaar. Hierdoor kunnen zij ook in elk muziekcafé in Nederland optreden voor jong en oud.

Mr Windsor is een coverband met ervaren musici die het entertainment-gehalte van deze stijlvolle band een klasse hoger tillen. Geen enkel genre is onbereikbaarvoor deze heren.

Coverband Mr Windsor boeken

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om Mr Windsor te boeken. Boek Mr Windsor voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze band voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met Mr Windsor.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband, trio

Tijdsduur:

Avondvullend 5 uur

Techniek:

Incl licht en geluid tot 250 pers.

Bezetting:

Trio, trio + DJ

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 1095,-


Extra mogelijkheden

  • semi-acoustische show
  • licht en geluid boven 250 pers.
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Mr Windsor?

Bel ons!

artiestenstal

Informatie over Mr Windsor? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mr Windsor boeken

MR WINDSOR BOEKEN OF INHUREN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.