The Fellas boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de tofste en leukste feestbands kunt boeken. The Fellas direct boeken? Bel ons nu op 06 53 12 6857

The Fellas boeken

The Fellas boeken

De grandioze zanger William treed wekelijks op in het TV programma “Ik hou van Holland”. Hij is dus wel bekend met duizenden songs en hits. The Fellas is een formatie met een grote verscheidenheid aan bekende en klassieke hits uit de geschiedenis van de muziek .

Deze band bied u alle muziek-genres en soorten muziek om van uw feest een spetterende show te maken.

De grote kracht van The Fellas is het publiek, door middel van aangevraagde verzoekjes ter plaatse te spelen, bij hun spel te betrekken. Er worden tijdens het optreden verzoekkaartjes en pennen verspreid zodat iedereen zijn favoriete verzoekje kan opschrijven en indienen bij de band.

Feestband The Fellas boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van coverband The Fellas. Wij verzorgen voor u deze bruiloftband voor elk feest en evenement. Wij garanderen u een scherpe prijs als wij The Fellas boeken of inhuren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband, Feestband

Tijdsduur:

3 x 50 min. in 4 uur

Techniek:

incl geluid tot 200 pers.

Genre:

60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en actuele Top40

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

vanaf € 1650,-


Extra mogelijkheden

  • bedrijfsfeesten en evenementen
  • licht en geluid > 200 man
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. (bekende) rtiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over The Fellas?

bel ons !

artiestenstal

Informatie over The Fellas? Snel een paar vragen over boekings-mogelijkheden? Vul onderstaan informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

The Fellas boeken

THE FELLAS

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.