0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en actuele Top40

Speelduur:

3 x 50 min. in 4 uur

Techniek:

Incl. geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.795,-

The Fellas boeken

Feestband The Fellas

Wilt u The Fellas boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband Escape en een omschrijving van deze spetterende feestband.

The Fellas boeken

De grandioze zanger William treed wekelijks op in het TV programma “Ik hou van Holland”. Hij is dus wel bekend met duizenden songs en hits. The Fellas is een formatie met een grote verscheidenheid aan bekende en klassieke hits uit de geschiedenis van de muziek. Deze band bied u alle muziek-genres en soorten muziek om van uw feest een spetterende show te maken.

De grote kracht van The Fellas is het publiek, door middel van aangevraagde verzoekjes ter plaatse te spelen, bij hun spel te betrekken. Er worden tijdens het optreden verzoekkaartjes en pennen verspreid zodat iedereen zijn favoriete verzoekje kan opschrijven en indienen bij de band.

Feestband The Fellas

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van coverband The Fellas. Wij verzorgen voor u deze bruiloftband voor elk feest en evenement. Wij garanderen u een scherpe prijs als wij The Fellas boeken of inhuren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en actuele Top40

Speelduur:

3 x 50 min. in 4 uur

Techniek:

Incl. geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.795,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid > 200 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in The Fellas?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

The Fellas boeken

Het Allround Party Trio

Boekingen The Fellas

The Fellas boeken

Informatie over The Fellas? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

The Fellas boeken

THE FELLAS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

KaramBAM boeken bij de Artiestenstal
KaramBAM boeken
Coverband Melrose boeken bij De Artiestenstal
Melrose boeken
Benga Party Band boeken
BTMS (Black Tie Monkey Squad) boeken
BTMS boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband NOTIME boeken
NODA boeken
Steam Sister boeken bij de Artiestenstal
Steam Sister boeken
Glance coverband boeken
Glance coverband boeken
joyride boeken bij de Artiestenstal
Joyride boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024