Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en actuele Top40

Speelduur:

3 x 50 min. in 4 uur

Techniek:

Incl. geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.795,-

The Fellas boeken

Feestband The Fellas

Wilt u The Fellas boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband Escape en een omschrijving van deze spetterende feestband.

The Fellas boeken

De grandioze zanger William treed wekelijks op in het TV programma “Ik hou van Holland”. Hij is dus wel bekend met duizenden songs en hits. The Fellas is een formatie met een grote verscheidenheid aan bekende en klassieke hits uit de geschiedenis van de muziek. Deze band bied u alle muziek-genres en soorten muziek om van uw feest een spetterende show te maken.

De grote kracht van The Fellas is het publiek, door middel van aangevraagde verzoekjes ter plaatse te spelen, bij hun spel te betrekken. Er worden tijdens het optreden verzoekkaartjes en pennen verspreid zodat iedereen zijn favoriete verzoekje kan opschrijven en indienen bij de band.

Feestband The Fellas

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van coverband The Fellas. Wij verzorgen voor u deze bruiloftband voor elk feest en evenement. Wij garanderen u een scherpe prijs als wij The Fellas boeken of inhuren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en actuele Top40

Speelduur:

3 x 50 min. in 4 uur

Techniek:

Incl. geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.795,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid > 200 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in The Fellas?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

The Fellas boeken

Het Allround Party Trio

Boekingen The Fellas

The Fellas boeken

Informatie over The Fellas? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

The Fellas boeken

THE FELLAS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Beethoven Legends boeken bij de Artiestenstal
Beethoven Legends boeken
Bandmfboeken
Band 2mf boeken
PlusSupportAct boeken
PlusSupportAct boeken
Millstreet boeken
Millstreet boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023