Ilse DeLange tribute boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Boek of huur nu Ilse DeLange tribute bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van tributebands.

Ilse DeLange tribute boeken

De Ilse DeLange tribute is een tributeband die zeer authentiek is aan het origineel, zowel muzikaal als met de uitstraling. Al jaren timmert deze tributeband aan de weg met Rosanne de With als de leadzangeres.

De Ilse DeLange tribute formatie komt in verschillende formaties. Hierdoor is deze band flexibel met de lokatie van het feest of evenement. Alsmede is deze tributeband hierdoor beschikbaar voor ieder budget, zonder daar kwaliteit voor in te hoeven leveren.

Deze tributeband is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, zakelijke events en evenementen. Maar in kleinere bezetting vanaf de 4-mans formatie natuurlijk ook voor privé-feesten. Wilt u op uw bruiloft echt uitpakken dan is de 7-mans formatie in combinatie met een DJ helemaal te gek.

Tributeband boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van de Ilse DeLange tribute. Wij kunnen u deze exclusieve tributeband voor elk feest of evenement verzorgen.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Tributeband

Tijdsduur:

-2 x 30, 1 x 60 min

-2 x 45 min

-3 x 30 min

Techniek:

Excl. licht en geluid, excl techniek

Genre:

Ilse DeLange

Taal:

Internationaal, nederlands

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Verschillende formatie mogelijk
  • van 2 tot 7 mans band
  • incl. licht en geluid tot 400 man
  • i.c.m. een DJ
  • licht en geluid boven 400 man
  • prijs en info op aanvraag

info over Ilse DeLange tribute?

bel ons!

artiestenstal

Ilse DeLange repertoire

Het moge duidelijk zijn dat in het repertoire van deze band alleen de beste nummers van Ilse DeLange zitten. Dat het vocaal en instrumentaal perfect vertolkt wordt is te wijten aan de voorliefde van leadzangeres Rosanne de With en haar band voor de originele artiest, in dit geval Ilse DeLange.

Daarom heeft deze fantastische formatie ervoor gekozen alleen het repertoire van Ilse DeLange te spelen. Dit is de muziek die zij voor u willen brengen en daarom klinkt het ook zo supergoed! Dit is de tributeband die je op je evenement of feest wilt hebben.

Spectaculaire show authentiek aan Ilse DeLange en haar band.

Ilse de Lange tribute boeken

Leadzangeres Rosanne de With betovert u met haar uitstraling en stemgeluid

Ilse de Lange boeken

Professionele muzikanten en de laatste techniek aan licht en geluid.

Ilse de Lange tribute boeken

Snel een vraag over Ilse DeLange tribute?

Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Ilse de Lange tribute boeken

Informatie formulier

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.