Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 6 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

Avondvullend tot maximaal 5 uur

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 700 man

Prijs:

Vanaf € 1.895,-

Coverband Escape boeken

Band Escape voor je feest

Wilt u Coverband Escape boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband Escape en een omschrijving van deze spetterende feestband.

Coverband Escape boeken

Deze bruiloftband en feestband heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften en huwelijksfeesten. De dag van uw leven en de avond van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Deze grote dag voor jullie verzorgen zij graag met veel passie voor muziek en de liefde voor het entertainen. Bij uitstek de perfecte band voor ieder feest en evenement!

Ondanks de kleine bezetting klinkt en is de performance van deze band als een volle 5-mans formatie. Daarom spelen zij ook op grote evenementen zoals tentfeesten of plein -en dorpsfeesten en tijdens Koningsdag voor 1000+ man. Geen feest is te groot óf te klein voor Coverband Escape.

Veelzijdige bruiloftband en feestband

Hieronder vind u de actuele informatie om Coverband Escape te boeken. Wij verzorgen u deze band exclusief voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Coverband Escape voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

Avondvullend tot maximaal 5 uur

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 700 man

Prijs:

Vanaf € 1.695,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Escape?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Coverband Escape boeken

Coverband Repertoire

Het repertoire van deze moderne coverband bestaat uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot aan de allernieuwste tracks uit de Top 40 van deze week. Dit is uniek onder de coverbands in Nederland, weinig bands zijn zo up-to-date als Escape. En zelden heeft een band zo’n uitgebreid repertoire en zoveel diversiteit van muziekstijlen. Hierdoor kan deze band bijna alle leeftijden voorzien van de muziek die zij leuk vinden en waar zij zich mee kunnen identificeren. Jong en oud zullen het naar hun zin hebben en de dansvloer zal vol staan met gasten van alle leeftijden. Een medley van ABBA of het laatste nummer van Maan en Goldband, het kan allemaal en het zit ook allemaal in het repertoire van Escape.

Flexibel met ruimte en feestlocatie

Coverband Escape is zeer flexibel en treden zij ook geregeld in kleinere feestlokaties op, bijvoorbeeld op een bruiloft of een verjaardag van 50 personen. Evenals op feesten van 80 tot 250 personen, deze feestband is enorm flexibel met hun geluid, licht en ruimte die zij nodig hebben. Hierdoor kan Escape op elke locatie spelen en zorgen voor een aangename ervaring met geluid en de mooie lichtshow. De apparatuur van Escape is modulair en kan op lokatie aangepast worden aan de ruimte en gewenst geluids-volume. Escape heeft zelfs optredens verzorgt voor 2500 man in de buitenlucht. Informeer naar mogelijkheden voor dit soort grote feesten of evenementen.

Toffe bruiloftband

Wil je de beste en tofste bruiloftband, feestband en coverband inhuren voor jouw bruiloft of feest? Ga dan voor deze gave formatie van 3 enthousiaste entertainers.

Dé feestband voor jouw bruiloft!

Twijfelen heeft geen zin want dit is echt de band die je wilt hebben op je feest! Wil je je gasten een superleuke band voor een eerlijke prijs geven dan is Escape je keuze!

Reviews van boekers

Wat een super leuke avond !

Rated 5 out of 5
2 maart 2023

Wat een super leuke avond was ons trouwfeest, met jullie als onze feestband. We hebben de hele avond genoten van jullie, en heerlijk gedanst. Iederen was zeer te spreken over de muziek en de liedjes, en het enthausiame waarmee jullie speelden, ik raad jullie dan ook bij iedereen aan.

Groeten van Peter en Leonieke

Leonieke Tempelman

Wat een feest kan deze band bouwen!

Rated 5 out of 5
15 januari 2023

Wat een feest kan deze band bouwen! We hebben echt een topavond mede dankzij hen. Hoe zij zich aanpassen aan het publiek is bewonderenswaardig. Ook van onze gasten kregen wij alleen maar positieve reacties. Een grote aanrader voor elk soort feest!

Aart Goedgebuur

Informatie over Escape? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Coverband Escape boeken

COVERBAND ESCAPE BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Millstreet boeken
Millstreet boeken
Preau Drive-in boeken
Preau Drive-In boeken
Mart Hoogkamer boeken
Mart Hoogkamer boeken
Glitz Partyband boeken
Glitz Partyband boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023