Wilt u Coverband Escape boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband Escape en een omschrijving van deze spetterende feestband.

Coverband Escape boeken

Deze bruiloftband en feestband heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften en huwelijksfeesten. De dag van uw leven en de avond van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Deze grote dag voor jullie verzorgen zij graag met veel passie voor muziek en de liefde voor het entertainen. Bij uitstek de perfecte band voor ieder feest en evenement!

Ondanks de kleine bezetting klinkt en is de performance van deze band als een volle 5-mans formatie. Daarom spelen zij ook op grote evenementen zoals tentfeesten of plein -en dorpsfeesten en tijdens Koningsdag voor 1000+ man. Geen feest is te groot óf te klein voor Coverband Escape.

Veelzijdige bruiloftband en feestband

Hieronder vind u de actuele informatie om Coverband Escape te boeken. Wij verzorgen u deze band exclusief voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Coverband Escape voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 4 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, feestband

Tijdsduur:

Avondvullend tot maximaal 5 uur.

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 700 man.

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Taal:

Nederlands, Engels,

Internationaal

Prijs:

Vanaf € 1.495,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • grote evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Coverband Escape?

Bel ons!

artiestenstal

Coverband repertoire

Het repertoire van deze extreem moderne coverband bestaat uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot aan de allernieuwste tracks uit de Top 40 van deze week. Dit is uniek onder de coverbands in Nederland, geen band is zo up-to-date als Escape. En zelden heeft een band zo’n uitgebreid repertoire en zoveel diversiteit van muziekstijlen.

Flexibel in ruimte

Coverband Escape is zeer flexibel en treden zij ook geregeld in kleinere feestlokaties op, bijvoorbeeld op een bruiloft of een verjaardag van 50 personen. Evenals op feesten van 80 tot 250 personen, deze feestband is enorm flexibel met hun geluid, licht en ruimte die zij nodig hebben. Hierdoor kan Escape op elke locatie spelen en zorgen voor een aangename ervaring met geluid en lichtshow.

De apparatuur van Escape is modulair en kan op lokatie aangepast worden aan de ruimte en gevraagd geluidsvolume. Escape heeft zelfs optredens verzorgt voor 2500 man in de buitenlucht. Informeer naar mogelijkheden voor dit soort grote feesten of evenementen. Wij werken met de beste licht -en geluidsbedrijven in Nederland

Toffe Bruiloftband

Wil je de beste en tofste bruiloftband, feestband en coverband inhuren voor jouw bruiloft of feest? Ga dan voor deze gave formatie van 3 enthousiaste entertainers.

Dé feestband voor jouw bruiloft!

Twijfelen heeft geen zin want dit is echt de band die je wilt hebben op je feest! Wil je je gasten een superleuke band voor een eerlijke prijs geven dan is Escape je keuze!

Informatie over Escape? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Coverband Escape boeken

COVERBAND ESCAPE BOEKEN

Reviews van boekers

Bedrijfsfeest

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Super band die menig feest binnen NS opgeluisterd heeft. De voetjes gingen altijd en veelvuldig van de vloer. Het laatste feest zelfs in samenwerking met Tino Martin geregeld door David. Jullie zijn toppers!!

Ger

Bruiloftsfeest met Coverband Escape

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Een geweldige band met een zeer veelzijdig repertoire. Ze hebben onze avond onvergetelijk gemaakt.

Wij hadden een aantal verzoekjes en die hebben ze allemaal gespeeld, het zijn alle drie toppers. Als wij een feest hebben komt er echt geen andere band meer.

Wij hebben genoten van Escape.

Natasja

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.