5,0 van 5 sterren (uit 8 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

Avondvullend tot maximaal 5 uur

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 700 man

Prijs:

Vanaf € 1.895,-

Coverband Escape boeken

Band Escape voor je feest

Wilt u Coverband Escape boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Coverband Escape en een omschrijving van deze spetterende feestband.

Coverband Escape boeken

Deze bruiloftband en feestband heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften en huwelijksfeesten. De dag van uw leven en de avond van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Deze grote dag voor jullie verzorgen zij graag met veel passie voor muziek en de liefde voor het entertainen. Bij uitstek de perfecte band voor ieder feest en evenement!

Ondanks de kleine bezetting klinkt en is de performance van deze band als een volle 5-mans formatie. Daarom spelen zij ook op grote evenementen zoals tentfeesten of plein -en dorpsfeesten en tijdens Koningsdag voor 1000+ man. Geen feest is te groot óf te klein voor Coverband Escape.

Veelzijdige bruiloftband en feestband

Hieronder vind u de actuele informatie om Coverband Escape te boeken. Wij verzorgen u deze band exclusief voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Coverband Escape voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

Avondvullend tot maximaal 5 uur

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 700 man

Prijs:

Vanaf € 1.695,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Escape?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Coverband Escape boeken

Coverband Repertoire

Het repertoire van deze moderne coverband bestaat uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot aan de allernieuwste tracks uit de Top 40 van deze week. Dit is uniek onder de coverbands in Nederland, weinig bands zijn zo up-to-date als Escape. En zelden heeft een band zo’n uitgebreid repertoire en zoveel diversiteit van muziekstijlen. Hierdoor kan deze band bijna alle leeftijden voorzien van de muziek die zij leuk vinden en waar zij zich mee kunnen identificeren. Jong en oud zullen het naar hun zin hebben en de dansvloer zal vol staan met gasten van alle leeftijden. Een medley van ABBA of het laatste nummer van Maan en Goldband, het kan allemaal en het zit ook allemaal in het repertoire van Escape.

Flexibel met ruimte en feestlocatie

Coverband Escape is zeer flexibel en treden zij ook geregeld in kleinere feestlokaties op, bijvoorbeeld op een bruiloft of een verjaardag van 50 personen. Evenals op feesten van 80 tot 250 personen, deze feestband is enorm flexibel met hun geluid, licht en ruimte die zij nodig hebben. Hierdoor kan Escape op elke locatie spelen en zorgen voor een aangename ervaring met geluid en de mooie lichtshow. De apparatuur van Escape is modulair en kan op lokatie aangepast worden aan de ruimte en gewenst geluids-volume. Escape heeft zelfs optredens verzorgt voor 2500 man in de buitenlucht. Informeer naar mogelijkheden voor dit soort grote feesten of evenementen.

Toffe bruiloftband

Wil je de beste en tofste bruiloftband, feestband en coverband inhuren voor jouw bruiloft of feest? Ga dan voor deze gave formatie van 3 enthousiaste entertainers.

Dé feestband voor jouw bruiloft!

Twijfelen heeft geen zin want dit is echt de band die je wilt hebben op je feest! Wil je je gasten een superleuke band voor een eerlijke prijs geven dan is Escape je keuze!

Reviews van boekers

Fantastisch trouwfeest

29 mei 2024

Wat een fantastische band is Escape. Vooraf zijn we bij de Big Bell gaan kijken en wij waren direct enthousiast! Na een aantal keren contact te hebben gehad met David wisten wij het zeker! Zij zouden ons trouwfeest fantastisch maken. Op 5 april zijn wij getrouwd en hebben we een geweldig feest gehad mede door Escape. Wij en onze gasten hebben enorm genoten en wij hebben onwijs veel complimenten gehad over escape! Dus ben je op zoek naar een goede live band die er echt een feest van maken en die iedereen aan het dansen krijgt, kies dan voor Escape en je zult geen spijt krijgen!! Dank voor de top avond en we komen snel weer bij jullie kijken.

Tim & Patries

Tim en Patricia van der Waal

Weer een Feest in de Big Bell te Scheveningen

3 december 2023

Bedankt Coverband Escape voor weer een heerlijke zaterdagavond bij de Big Bell in Scheveningen, toppie! Wat een feest.

Ennuh ….geen zin om te bewegen ? Dan lekker luisteren en soms meezingen, voor ieder wat wils.

Het enig excuus om weg te blijven van een optreden van Escape is als je niet van muziek en gezelligheid houdt 🙂

Max

Informatie over Escape? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Coverband Escape boeken

COVERBAND ESCAPE BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband Lynx boeken bij de Artiestenstal
Coverband Lynx boeken
The red Pack boeken
The Red Pack boeken
The Fellas boeken bij de Artiestenstal - coverband en feestbands
The Fellas boeken
La Stampa boeken voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
La Stampa boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024