Offbeat boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de tofste en leukste feestbands kunt boeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de band Offbeat te boeken voor uw feest of evenement.

Offbeat boeken

Coverband Offbeat boeken

Danielle, Wim en Ron vormen de veelzijdige formatie Offbeat met jarenlange ervaring in het professionele muziek circuit. Veelzijdige vocalen en de perfecte geluidskwaliteit maken Offbeat geschikt voor iedere gelegenheid.

Verzoeknummers online aanvragen

Heel vooruitstrevend is de band met de mogelijkheid verzoekjes uit hun repertoire, tijdens een live-optreden, aan te vragen via de telefoon. Hierdoor ontstaat er een extra dimensie in interactie met het publiek.

Coverband Offbeat boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie en prijzen van coverband Offfbeat. Wij verzorgen voor u deze feestband voor elk feest. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Offbeat boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband, Feestband, Trio, Bruiloftband

Tijdsduur:

4 x 45 min. avondvullend

Techniek:

incl geluid tot 300 pers.

Genre:

60's, 70's, 80's, 90's 00's, 10's en actuele Top40

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Online streaming optreden (tip)
  • bedrijfsfeesten en evenementen
  • geluid en lichtshow tot 500 pers
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Offbeat?

bel ons!

artiestenstal

Livestream optreden tijdens Corona-tijden

Een superleuk initiatief van Offbeat is het geven van een online streaming privé optreden van 45 minuten.

Een streaming live-optreden van Offbeat zal het personeel van uw bedrijf of ​​een besloten groep gasten, die u uitgenodigd heeft voor uw feest, positief verrassen. Genodigde gasten kunnen thuis genieten van het exclusieve optreden via tv, computer of tablet. Via een online playlist met meer dan 250 titels kan iedereen zijn of haar favoriete liedjes opvragen en direct meezingen met online songteksten. Hierdoor ontstaat een super interessante en toffe interactie tussen het publiek en de band.

Informatie over Offbeat? Snel een paar vragen over boekingsmogelijkheden? Vul onderstaan informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Coverband Offbeat boeken

COVERBAND OFFBEAT BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.