Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband, mét DJ

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

Avondvullend

3 x 50 min, 4 uur feest

Techniek:

Incl geluid tot 300 pers.

Prijs:

Vanaf € 1.250,- (duo)

12dance boeken

Coverband 12dance voor je feest

Wilt u 12Dance boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke coverband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over 12Dance en een biografie over deze allround feestband

12dance boeken

12dance, uitgesproken “one to dance” is een coverband met 2 zangeressen en meerdere live muzikanten. Bandleider Christoph Völcker is toetsenist én een superstrakke DJ. Deze combinatie is wel te zeggen zeer uniek. Je krijgt hier het live gevoel van een band én de flexibiliteit en de sound van een DJ.

12Dance is entertainment van topkwaliteit op uw bruiloft of bedrijfsfeest! Zij spelen alle bekende en klassieke hits en de leukste nummers uit verschillende decennia. Dit alles geheel afgestemd op jouw wensen en de wensen en smaak van jouw gasten op je feest! Wilt u muziek tijdens uw huwelijksceremonie? Geen probleem voor 12dance, uw wens voor dat speciale lied wordt voor jullie gespeeld tijdens de ceremonie!

Cover-en feestband 12dance boeken

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om 12Dance te boeken. Boek 12Dance voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze band en Dj combinatie voor iedere gelegenheid en elk feest. Solide afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met de feest -en coverband 12Dance.

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband, mét DJ

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

Avondvullend

3 x 50 min, 4 uur feest

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 300 man

Prijs:

Vanaf € 1.250,-

Extra Boekingsopties

verschillende formaties tot kwintet

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in 12dance?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

12dance boeken

Coverband Repertoire

Tijdens jouw bruiloft of bedrijfsfeest wil je natuurlijk de voetjes van de vloer hebben. 12dance speelt herkenbare feestmuziek van de jaren ’80 tot nu. Muziek waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten!

Professionele band

Als echte professionals beheersen zij elke stijl en spelen zij muziek uit verschillende decennia. Van Disco tot Dance, van Nederlandstalig tot Pop, van luisterlied tot dance beat. Op die manier zal de dansvloer lekker volstromen en heb je een gezellig feest voor jong en oud. In de pauzes draait DJ Christoph verzoekjes voor elk wat wils. Op deze wijze valt jouw feest nooit stil en heb je de gehele avond het juiste entertainment verzorgt door een coverband en een DJ. Dit is een compleet programma met muziek de gehele avond!

12dance boeken

12dance band en DJ boeken

12Dance kan kwaliteit garanderen: Zij zijn allemaal beroeps muzikanten en hebben op het conservatorium gestudeerd. De professionele zangeressen wonnen diverse nationale awards, en stonden in de eindronden van TVOH en Idols en verzorgden optredens op tv en grote podia. Hoogwaardige stemmen en van deze kwaliteit kun jij je gasten nu ook laten genieten!

Flexibele bezetting voor elk budget

Mogelijke bezettingen ziijn als volgt. Het duo bestaat uit een Toetsenist/DJ + Zangeres. Het trio uit Toetsenist/DJ + 2 Zangeressen. Kwartet uit Toetsenist/DJ, 2 zangeressen en een Saxofonist óf percussionist en als laatste de XL formatie (kwintet) uit Toetsenist/DJ, 2 zangeressen en een Saxofonist én percussionist.

12dance boeken

Uw huwelijksceremonie

Wilt u tijdens uw huwelijksceremonie het lievelingslied van u beiden live gespeeld horen? 12dance verzorgt ook de livemuziek tijdens uw ceremonie en speelt uw wens live tijdens het uw huwelijk.

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

Informatie over 12dance? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

12dance boeken

12DANCE BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Soundset boeken bij de Artiestenstal
Soundset boeken
Benga Party Band boeken
12dance boeken bij De Artiestenstal
12dance boeken
This is Beethoven boeken bij de Artiestenstal
This is Beethoven boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024