Coverband Escape boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Coverband Escape bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj’s en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk.

Coverband Escape boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Coverband Escape. Wij kunnen u deze spetterende feestband verzorgen voor elke gelegenheid en feest of evenement.

Veelzijdige bruiloftband en feestband

coverband escape

Ondanks de kleine bezetting klinkt en performed deze band als een 6-mans formatie. Daarom spelen zij ook op grote evenementen zoals tentfeesten of plein en dorpsfeesten tijdens Koningsdag voor 1000+ man. Geen feest is te groot óf te klein voor Coverband Escape.

Natuurlijk zijn ze zeer flexibel en treden zij ook kleiner op, bijvoorbeeld op een bruiloft of een verjaardag van 50 personen. Evenals op feesten van 80 tot 250 personen, deze feestband is enorm flexibel met hun geluid, licht en ruimte die zij nodig hebben. Hierdoor kan Escape op elke locatie spelen en zorgen voor een aangename ervaring met geluid en lichtshow.

Escape heeft zelfs optredens verzorgt voor 2500 man in de buitenlucht. Informeer naar mogelijkheden voor dit soort grote feesten of evenementen.

5,0 score
5 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, Feestband

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid,

Pauzemuziek

Genre:

70,’s, 80’s, 90’s, 00’s tot hedendaagse Top 40

Taal:

Internationaal, Hollands

Prijs:

vanaf € 1295,-


Extra mogelijkheden

  • grote evenementen
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • i.c.m. een DJ
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Coverband Escape?

Bel ons dan nu!

artiestenstal

Coverband repertoire

Het repertoire van deze extreem moderne coverband bestaat uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot aan de allernieuwste tracks uit de Top 40 van deze week. Dit is uniek onder de coverbands in Nederland, geen band is zo up-to-date als Escape. En zelden heeft een band zo’n uitgebreid repertoire.

Deze bruiloftband en feestband heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften en huwelijksfeesten. De dag van uw leven en de avond van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Deze grote dag voor jullie verzorgen zij graag met veel passie voor muziek en de liefde voor het entertainen. Bij uitstek de perfecte band voor ieder feest en evenement!

Coverband Escape

Coverband Escape boeken

Vette Bruiloftband

Wil je de beste en vetste bruiloftband, feestband en coverband inhuren voor jouw bruiloft of feest?

Neem dan contact met ons op en informeer naar beschikbaarheid en prijzen.

Wij nemen direct contact met u op en gaan Coverband Escape voor jouw boeken voor een eerlijke en voordelige prijs en met goede afspraken.

Twijfelen heeft geen zin want dit is echt de band die je wilt hebben op je feest!

coverband escape boeken

Coverband Feestand Escape

Wilt u snel de beschikbaarheid weten of informatie over deze band voor uw bruiloft of feest? Mail ons of vul het contactformulier in om Feestband Escape te boeken.

boek feestband bruiloftband coverband escape

ESCAPE

Reviews van boekers

Escape is zo veelzijdig en professioneel

5,0 score
9 januari 2020

4 januari 2020 heeft Escape de muziek en zang verzorgd op ons verjaardags/jubileumfeest. Wat een topband is dit zeg! De zang, de sfeer, de communicatie vooraf met de Artiestenstal en de band, de interactie met de feestgangers; allemaal zo professioneel. We hebben zo een mooie herinnering aan dit feest, dankzij Escape en de Artiestenstal!

Kitty Winkel

Bruisend bruiloftsfeest op 28 december

5,0 score
7 januari 2020

28 december heeft Coverband Escape onze bruiloft muzikaal versierd. En wat een feest was dat zeg! Het contact voor de bruiloft ging allemaal gemakkelijke en werkelijk niks was teveel.
Op de avond zelf niks anders dan lof! Goed kwaliteit van het geluid en een lekker mix van allerlei nummers, van pop tot rock en rondje Nederlands mocht natuurlijk niet ontbreken?
Verzoeknummers geen probleem en even zelf zingen?! Ja tuurlijk! Toe werken naar het einde van het feest was ook soepel,niet 1 keer kap boem klaar maar gewoon een paar allerlaatste en echt allerallerlaatse nummers? Uiteindelijk moet je toch een keer naar huis…
Na contact ook leuk over en weer en de conclusie?
Coverband Escape gewoon niet denken maar doen voor wat voor feest dan ook!

Cindy van Weeren

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.