The Kellys boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu de akoestische band The Kelly’s bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj’s en bands.

Coverband The Kellys boeken

The Kellys boeken

Deze 4 enthousiaste en vrolijke mannen bouwen een feestje met een enorm breed scala aan bekende hits van de jaren 60 tot aan de charts van nu. Veelal gedompeld in een eigen sausje. Hierdoor maken zij elk lied eigen, maar zeker herkenbaar voor iedereen. Strekkend van The Beatles tot Ed Sheeran, Elvis tot Avicii, Bee Gees tot Bruno Mars. Een mix van muzikale diepgang en hoogtepunten van de 60’s tot aan de bekende hits van nu.

The Kellys boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van The Kelly’s. Wij kunnen u deze akoestische coverband verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, Akoestische band

Tijdsduur:

Van 2 x 45 minuten tot 4 x 45 minuten

Techniek:

Geluid en licht tot 150 pers.

Genre:

60’s, 70’s, 80’s, 90’s en hedendaagse Top 40

Taal:

Internationaal

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • meerdere formaties
  • grotere evenementen
  • incl. licht > 150 man
  • incl. geluid > 150 man
  • prijs en info op aanvraag

Heb je vragen over The Kelly’s?

Bel ons dan!

artiestenstal

Band repertoire

The Kelly’s heeft een uitgebreid repertoire en speelt ook verschillende genres op verzoek. Ook de oude classics uit de 70’s, 80’s en 90’s tot aan de nieuwe hits van deze tijd.

De band The kelly’s is een formatie bestaande uit 2 gitaristen een slagwerker en een percussionist. De slagwerker speelt zijn ritmes op een Cajon drum box, waar hij verschillende klanken uit één instrument haalt. Dit is momenteel erg trendy en hot in de muziekwereld. Een eigentijdse en leuke manier van muziek maken.

Kortom een band met een flexibel repertoire en een moderne manier van muziek maken. Dit resulteert in een act die alle bekende hits kan spelen, maar dan wel een beetje op hun eigen manier met een eigen geluid.

Perfect voor elk feest op iedere locatie.

The Kellys boeken

The Kellys boeken of inhuren

Hippe coverband

Het leuke aan dit bandje is dat zij te vergelijken zijn met een anarchistisch maar toch democratisch land waar de bewoners elkaar leiden door de donkere paden van ego en onzekerheid, naar het pad van licht en leven.

Twijfel niet want dit is dé trendy en hippe band die u op jouw feest moet hebben. Wil je deze hippe coverband, feestband en bruiloftband inhuren voor jouw bruiloft of feest?

Neem contact met ons op en wij gaan The Kelly’s voor jouw boeken voor een eerlijke prijs met goede afspraken.

The Kellys boeken

The Kellys boeken

Informatie over The Kelly’s? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

The Kellys boeken

THE KELLY’S BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.