Coverband 12dance boeken of inhuren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Boek of huur 12dance bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor het boeken van bands, artiesten en dj’s.

Coverband 12dance boeken

Hieronder vind u de boekingsinformatie voor het boeken van de coverband 12dance voor uw privé feest of evenement.

Voor elke bezetting geld:
-DJ sets in de pauze
-Inclusief licht en geluid 
-tot 300 man 
-3 sets van 50 in 4 uur
-sets uitbreidbaar op aanvraag

Prijs Duo € 850,-
Toetsenist en DJ + zangeres

Prijs Trio € 1150,-
Toetsenist en DJ + 2 zangeressen

Prijs Kwartet € 1450,-
Toetsenist en DJ, 2 zangeressen,
Saxofonist óf percussionist

Prijs Kwintet € 1750,-
Toetsenist en DJ, 2 zangeressen,
Saxofonist én percussionist
Bel voor 12dance Offerte aanvraag

Flexibele feestband

12dance (one to dance) is een coverband met 2 zangeressen en live muzikanten. Voorman Christoph Völcker is bandleider, toetsenist én een superstrakke DJ.

Deze combinatie is uniek: het live gevoel van een coverband én de flexibiliteit en de geluidskwaliteit van een DJ.

Entertainment van topkwaliteit op jouw bruiloft of bedrijfsfeest! Zij spelen dé bekende nummers, afgestemd op jouw wensen!

Coverband repertoire

coverband-12dance

Tijdens jouw bruiloft of bedrijfsfeest wil je natuurlijk de voetjes van de vloer hebben. 12dance speelt herkenbare feestmuziek van de jaren ’80 tot nu. Muziek waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten!

Als echte professionals beheersen zij elke stijl: van Disco tot Dance, van Nederlandstalig tot Pop, van luisterlied tot dance beat. Op die manier zal de dansvloer lekker volstromen en heb je een gezellig feest. In de pauzes draait DJ Christoph verzoekjes en jouw nummers: voor elk wat wils. Op deze wijze valt jouw feest nooit stil en heb je de gehele avond het juiste entertainment.

12Dance kan kwaliteit garanderen: Zij zijn allemaal beroepsmuzikanten en hebben op het conservatorium gestudeerd.

De professionele zangeressen wonnen diverse nationale awards, stonden in de eindronden van TVOH en Idols en verzorgden optredens op tv en grote podia. Hoogwaardige stemmen en van deze kwaliteit kun jij je gasten nu ook laten genieten!

Coverband 12dance boeken of inhuren

Vul onderstaand formulier in als u 12dance wilt huren of boeken voor uw feest of evenement.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.