0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, solo artiest, entertainer

Genre:

Nederlands, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Quido van de Graaf boeken

Mike Peterson

Quido van de Graaf boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Quido van de Graaf en een stukje biografie over deze sympathieke volkszanger.

Quido van de Graaf boeken

Quido was succesvol te zien bij ‘The Voice of Holland’ en ging hij door naar de 2e live show! Dit heeft hem veel publiciteit opgeleverd en hem een gewilde en veel geboekte Artiest gemaakt.

Op 20 april 1991 wordt Quido van de Graaf geboren in Den Haag. Van jongs af aan wordt Quido met het zingen en het artiestenvak al in aanraking gebracht. Zijn opa, Aja van de Graaf, was al een bekende haagse volkzanger en deze was Quido zijn rolmodel. Aja van de Graaf was een veelgeboekte volkszanger in de tijd en bij elk haags feestje bij het welbekende Haagse partycentrum "Madestein" stond Aja wel te zingen. Onafscheidelijk waren ze en al snel leerde Quido de fijne kneepjes van het vak van zijn opa.

Zanger Quido van de Graaf inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Quido van de Graaf te boeken. Boek Quido van de Graaf voordelig voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze volkszanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

Act:

Zanger, volkszanger, solo artiest, entertainer

Genre:

Nederlands, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Extra Boekingsopties

tape-act 2 x 30 min óf 1 x 60 min

live met eigen band 1 x 60 min

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid boven 200 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Quido van de Graaf?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Quido van de Graaf boeken

Quido van de Graaf Biografie

In de periode 2012 tot 2016 brengt Quido geregeld eigen werk uit, zoals de single ‘Zo Alleen’, ‘Voorbij zijn de dagen’ en ‘Waarom nou niet’. Steeds meer treedt hij op tijdens grote (bedrijfs)feesten en evenementen en staat vaak in voorprogramma’s van grote namen zoals Jan Smit, Gerard Joling, Tino Martin, Gordon en Wolter Kroes. Door deze optredens in voorprogramma’s van andere bekende artiesten krijgt Quido steeds meer bekendheid in het land.

Bloed Zweet en Tranen

In 2013 doet Quido mee aan het SBS6 programma “Bloed, Zweet en Tranen”. Na de tv-uitzendingen groeit de vraag voor optredens in het land. In 2014 brengt Quido de single “Alles wat ik doe” uit. Echt een Quido-liedje, net als “Laat ze maar praten”. In ditzelfde jaar wordt hij “de huiszanger” van het populaire feest café ‘Jantjes Verjaardag’ in Amsterdam. De nieuwste single 2023 van Quido van de Graaf.

Boekingen van Quido van de Graa

In februari 2015 verschijnt de single “Voorbij zijn de dagen”, een liedje dat ook weer dansbaar en herkenbaar is. In mei 2015 presenteert Quido de single: “Waarom nou niet”, een zomers liedje met de herkenbare Quido klank. Ondertussen was hij zoekende naar mooie muziek die bij hem past. Die single kwam in 2017 in de vorm van een prachtige cover van George Benson ‘Geef me vannacht’. Met deze plaat zette Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam op de kaart.

Quido van de Graaf boeken voor jouw feest

In 2018 tekent Quido een meerjarig platencontract bij Studio One in Enschede, waar ook Tino Martin onder contract staat. Onlangs was Quido van de Graaf nog te zien bij The Voice of Holland (#9), waarin hij de halve finale haalde. Op 5 april 2019 is zijn eerste single op het label van Studio One verschenen: “Hier bij jou”.

Informatie over Quido van de Graaf? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Quido van de Graaf boeken

QUIDO VAN DE GRAAF BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Yves Berendse boeken bij De Artiestenstal
Yves Berendse nu boeken voor jouw feest
john west boeken
John West boeken
Gerard Joling boeken
Gerard Joling boeken
Arjon Oostrom boeken bij De Artiestenstal
Arjon Oostrom boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024