Quido van de Graaf boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Guido van de Graaf en een stukje biografie over deze sympathieke volkszanger.

Guido van der Graaf boeken

Quido was succesvol te zien bij ‘The Voice of Holland’ en ging hij door naar de 2e live show! Dit heeft hem veel publiciteit opgeleverd en hem een gewilde en veel geboekte Artiest gemaakt.

Op 20 april 1991 wordt Quido van de Graaf geboren in Den Haag. Van jongs af aan wordt Quido met het zingen en het artiestenvak al in aanraking gebracht. Zijn opa was al een bekende haagse volkzanger en deze was Quido zijn rolmodel. Onafscheidelijk waren ze en al snel leerde Quido de fijne kneepjes van het vak van zijn opa Aja van de Graaf

Zanger Quido van der graaf boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Quido van de Graaf te boeken. Boek Quido van de Graaf voordelig voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze volkszanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 350 pers.

Genre:

Zanger, volkszanger

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 1.795,-


Extra mogelijkheden

  • 2 x 30 min of 1 x 60 min
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een live band
  • licht en geluid voor een groot evenement
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Quido van der Graaf?

bel ons!

artiestenstal

Quido van de Graaf bio

In de periode 2012 tot 2016 brengt Quido geregeld eigen werk uit, zoals de single ‘Zo Alleen’, ‘Voorbij zijn de dagen’ en ‘Waarom nou niet’. Steeds meer treedt hij op tijdens grote (bedrijfs)feesten en evenementen en staat vaak in voorprogramma’s van grote namen zoals Jan Smit, Gerard Joling, Tino Martin, Gordon en Wolter Kroes. Door deze optredens in voorprogramma’s van andere bekende artiesten krijgt Quido steeds meer bekendheid in het land.

Bloed, zweet en tranen

In 2013 doet Quido mee aan het SBS6 programma “Bloed, Zweet en Tranen”. Na de tv-uitzendingen groeit de vraag voor optredens in het land. In 2014 brengt Quido de single “Alles wat ik doe” uit. Echt een Quido-liedje, net als “Laat ze maar praten”. In ditzelfde jaar wordt hij “de huiszanger” van het populaire feest café ‘Jantjes Verjaardag’ in Amsterdam.

Doorbraak Quido van de Graaf

In februari 2015 verschijnt de single “Voorbij zijn de dagen”, een liedje dat ook weer dansbaar en herkenbaar is. In mei 2015 presenteert Quido de single: “Waarom nou niet”, een zomers liedje met de herkenbare Quido klank. Ondertussen was hij zoekende naar mooie muziek die bij hem past. Die single kwam in 2017 in de vorm van een prachtige cover van George Benson ‘Geef me vannacht’. Met deze plaat zette Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam op de kaart. Hij werd “Paradeplaat” bij SterrenNL en “Hollandse Nieuwe” bij RadioNL.

Contract bij Studio One

In 2018 tekent Quido een meerjarig platencontract bij Studio One in Enschede, waar ook Tino Martin onder contract staat. Onlangs was Quido van de Graaf nog te zien bij The Voice of Holland (#9), waarin hij de halve finale haalde. Op 5 april 2019 is zijn eerste single op het label van Studio One verschenen: “Hier bij jou”.

Informatie over Quido van der Graaf? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Quido van der Graaf boeken

Quido van der Graaf

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.