Quido van de Graaf boeken of inhuren voor uw feest of evenement? Wij verzorgen Quido van der Graaf, en vele andere artiesten en bands, voor bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen of evenementen.

Quido van der Graaf boeken of inhuren

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 min.
Incl. geluid
Tot 350 personen
€ 1595,-
Met Live band
Prijs op aanvraag
Bel voor Quido van der Graaf Offerte aanvraag

Quido geboren op 20 april 1991 in Den Haag, kreeg het zingen met de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven. 

Van 2012 tot 2016 brengt Quido eigen albums en singles uit als ‘Zo Alleen’,  ‘Voorbij zijn de dagen’ en ‘Waarom nou niet’. Hij treedt veelvuldig op en staat in veel voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Tino Martin, Gordon, Wolter Kroes.

Quido van de Graaf boeken

Ondertussen was hij zoekende naar mooie muziek die bij hem past. Die single kwam in 2017 in de vorm van een prachtige cover van George Benson ‘Geef me vannacht’. Met deze plaat zette Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam neer. Hij werd “Paradeplaat” bij SterrenNL en “Hollandse Nieuwe” bij RadioNL.

Quido was ook succesvol te zien bij The Voice of Holland en ging hij door naar de 2e live show! Dit heeft hem ook veel publiciteit opgeleverd en daarom is hij ook een gewilde en veel geboekte Artiest.

Quido van de Graaf is te boeken bij De Artiestenstal voor de aangegeven prijs. Eventuele speciale wensen zijn mogelijk, zoals optreden met Live-Band of meerdere sets.

Neem met ons vrijblijvend contact op en vertel ons uw wensen en wij gaan aan de slag voor u!

Quido van de Graaf boeken

Quido van de Graaf inhuren bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs, heeft u vragen met betrekking tot het boeken van Quido van de Graaf schroom dan niet en vraag vrijblijvend om advies. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn er voor al uw vragen en wensen.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.