Friends in music boeken

Vocale kwaliteit

Alsof het enorme repertoire en de flexibiliteit van de formatie Friends in Music nog niet genoeg is. Heeft iedere lid afzonderlijk ook hoge vocale kwaliteiten. Hierdoor kunnen zij elk lied uit hun repertoire authentiek vertolken.

Natuurlijk heeft u de meeste afwisseling als u voor de complete formatie van Friends in Music kiest. Buiten het hogere entertainment gehalte heeft u ook de gehele avond de prettige afwisseling van 3 verschillende stemmen.

Friends in music boeken
Biografie en begin

Friends in Music bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Will Koerten en Arjan van Wingerden zijn in januari 1999 gestart als Duo Friends. In die tijd nog zonder zangeres. Beide heren kregen al spoedig het idee met een zangeres te gaan werken. Met deze formule werden zij als Friends-in-Music nog meer een all-round groep, waardoor het repertoire ook groeide.

Huidige formatie

Friends in Music is sinds 2000 in de huidige formatie. Bestaande uit Arjan van Wingerden, Claudia van der Linden en Andor Cossee. Deze formatie met grote vocale kracht zal nog jaren voortbestaan. Alsmede doordat deze formatie al zolang bestaat heeft dit trio ook enorm veel ervaring op feesten en partijen vergaart. Dit maakt zij bij uitstek geschikt voor uw feest!

Friends in music boeken
friends in music duo

Snel een vraag over Friends in Music? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Friends in music boeken

FRIENDS IN MUSIC

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.