Friends in Music boeken voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Boek uw zangers en zangeressen bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiestenbemiddeling en het verzorgen en boeken van bands en DJ's.

Friends in Music boeken

Hier vind u de boekingsinformatie die u nodig heeft voor het boeken of inhuren van Friends in Music. Een flexibele en muzikale formatie voor elk feest!

Voor eventuele vragen, neemt u gerust contact met ons op en wij staan direct voor u klaar. Contact opnemen kan via email, telefoon of u kunt het onderstaande formulier invullen en versturen. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar om aan uw wensen te voldoen.

Friends in Music is als trio, duo of elk lid afzonderlijk te boeken. Voor ieder budget een juiste keuze.

zanger zangeres boeken

Friends in Music boeken of in-huren voor uw bruiloft , bedrijfs-feest of evenement. Wilt u Friends in Music voor uw feest boeken, neem dan contact met ons op en wij gaan aan het werk voor u!

Feest repertoire

Door de jarenlange ervaring van deze wervelende entertainers is het repertoire dat zij hebben enorm groot. Dat is precies wat u nodig heeft op een bruiloft of bedrijfsfeest. Een formatie zangers die echt alles kunnen brengen.

Friends in Music zingt muziek van de 60's tot aan de hedendaagse hits die nu populair zijn.

Hierdoor weten zij iedere gast op uw feest te boeien en op de dansvloer te krijgen. Kortom een combinatie van flexibiliteit, ervaring en een gevarieerd repertoire maakt deze zang-groep perfect voor uw feestje.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Zangers, zangeres

Formatie:

Trio, duo of solo

In elke combinatie

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. geluid

Tot 150 pers.

Genre:

Allround repertoire

van de 70's tot nu

Prijs:

€ 625,- solo

€ 875,- duo

€ 1275,- trio


Extra mogelijkheden

  • Elvis Show 1 x 30 min.
  • Incl licht en geluid tot 500 pers.
  • Grotere evenementen
  • Prijs op aanvraag
Friends in music boeken

Vocale kwaliteit

Alsof het enorme repertoire en de flexibiliteit van de formatie Friends in Music nog niet genoeg is. Heeft iedere lid afzonderlijk ook hoge vocale kwaliteiten. Hierdoor kunnen zij elk lied uit hun repertoire authentiek vertolken.

Natuurlijk heeft u de meeste afwisseling als u voor de complete formatie van Friends in Music kiest. Buiten het hogere entertainment gehalte heeft u ook de gehele avond de prettige afwisseling van 3 verschillende stemmen.

Friends in music boeken
Biografie en begin

Friends in Music bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Will Koerten en Arjan van Wingerden zijn in januari 1999 gestart als Duo Friends. In die tijd nog zonder zangeres. Beide heren kregen al spoedig het idee met een zangeres te gaan werken. Met deze formule werden zij als Friends-in-Music nog meer een all-round groep, waardoor het repertoire ook groeide.

Huidige formatie

Friends in Music is sinds 2000 in de huidige formatie. Bestaande uit Arjan van Wingerden, Claudia van der Linden en Andor Cossee. Deze formatie met grote vocale kracht zal nog jaren voortbestaan. Alsmede doordat deze formatie al zolang bestaat heeft dit trio ook enorm veel ervaring op feesten en partijen vergaart. Dit maakt zij bij uitstek geschikt voor uw feest!

Friends in music boeken
friends in music duo

Snel een vraag over Friends in Music? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Friends in music boeken

FRIENDS IN MUSIC

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.