5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, feestzanger, entertainer

Genre:

Nederlands, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 300 pers.

Prijs:

Vanaf € 2.750,-

Henk Dissel boeken

Henk Dissel

Wilt u Henk Dissel boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Henk Dissel en een biografie over deze jolige en sympathieke (volks)zanger.

Henk Dissel boeken

Henk Dissel, een naam die niet meer weg te denken is in de artiesten-wereld van Nederland. Deze gezellige en zeer getalenteerde zanger is een geziene entertainer op menig feest en evenement door geheel Nederland.

Tijdens een tot de nok gevuld ‘Toppers concert’ in 2012 werd Henk Dissel uitgenodigd voor een gastoptreden. Op grote schaal maakte Nederland kennis met deze getalenteerde volkszanger.

Volkszanger Henk Dissel boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Henk Dissel te boeken. Boek Henk Dissel voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

Act:

Zanger, volkszanger, feestzanger, entertainer

Genre:

Nederlands, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 300 man

Prijs:

Vanaf € 2.750,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

openbare evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Henk Dissel?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Henk Dissel boeken

Henk DisselBiografie

Henks stijgende bekendheid en podiumtalent ontging ook de Toppers niet en zij nodigden hem in 2012 uit in een stijf uitverkochte Amsterdam ArenA. Met zijn tot de nok gevulde tourschema en een constante productie van top-100 singles mocht hij in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’ ontvangen. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.

Het succes van Henk Dissel

Na deze krachtige lancering moest vanzelfsprekend een debuutalbum volgen. ‘Stap Voor Stap’ verscheen op 12 maart 2016, op dezelfde dag van zijn eigen concert in Bunnik. Het publiek vertienvoudigde zich in een jaar tijd en Henk trad op in een uitverkocht AFAS Live. Maar ook de boekers weten hem te vinden: zijn tourschema bulkt onveranderd en hij wordt met open armen ontvangen op grote feesten als Dutch Valley en de Tros Muziek feesten op het Plein. Vijf jaar na verschijnen - 14 augustus 2017 - wordt ‘Een Bom’ met goud bekroond. Henk dankt zijn succes mede aan de steun en toeverlaat van zijn vaste team. Samen met producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Wilem Gunneman wordt hit na hit geschreven. Het publiek zingt alles luidkeels mee.

Boekingen van Henk Dissel

Eveneens in 2017 mag Henk samen met Tim Douwsma zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. Na een stapavond in Amsterdam besluiten de muzikale boezemvrienden de studio in te duiken en ‘Het Gevoel’ blijkt een schot in de roos.

Henk DIssel boeken voor jouw feest of event

Als 2018 aanbreekt en single ‘Het Cafeetje’ verschijnt, zet Henk alle cafe’s van Nederland op hun kop. Elke kroegbaas in Nederland wordt uitgenodigd om zijn of haar kroegnaam aan te leveren en Henk belooft ze stuk voor stuk in te zingen. Meer dan 300 kroegen kregen zo hun eigen kroeglied en de kroeg met de meeste streams kreeg een gratis concert. Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen - het Feestje van Henk Dissel. De zaal liep over van de mensen en tijdens het 4 uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij. Het concert belooft één ding: Henk Dissel is hier om te blijven!

In 2023 brengt Henk samen met Vinzzent de hit 'Proost!' uit en dat is ook weer een daverend succes in alle cafe's in Nederland.

Eveneens zijn nieuwste hit 'Niet zo Serieus' knalt er ook weer uit!

Reviews van boekers

Feest in Zeist!!

20 mei 2023

Wat een geweldig feest in Kasteel Kerckebosch te Zeist op Koningsnacht! Henk weet hoe je een feestje moet geven. Geweldige stem, top repertoire- mooie eigen nummers afgewisseld met top covers (en een eigen twist!). Henk was tijdens onze Koningsnacht onze KONING!

Hans van Triest

Informatie over Henk Dissel? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Dissel boeken

HENK DISSEL BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

René Karst boeken bij De Artiestenstal
René Karst boeken
Mike Peterson boeken
Mike Peterson boeken
Pascal Redeker boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Pascal Redeker boeken
Jesse Prins boeken bij de Artiestenstal
Jesse Prins boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024