Wilt u Henk Dissel boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Henk Dissel en een biografie over deze jolige en sympathieke (volks)zanger.

Henk Dissel boeken

Henk van Dissel, een naam die niet meer weg te denken is in de artiesten-wereld van Nederland. Deze gezellige en zeer getalenteerde zanger is een geziene entertainer op menig feest en evenement door geheel Nederland.

Tijdens een tot de nok gevuld ‘Toppers concert’ in 2012 werd Henk Dissel uitgenodigd voor een gastoptreden. Op grote schaal maakte Nederland kennis met deze getalenteerde volkszanger.

Volkszanger Henk van Dissel boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Henk Dissel te boeken. Boek Henk Dissel voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 300 pers

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 2.495,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Henk Dissel?

Bel ons!

artiestenstal

Krachtig debuut bij de Toppers

Henks stijgende bekendheid en podiumtalent ontging ook de Toppers niet en zij nodigden hem in 2012 uit in een stijf uitverkochte Amsterdam ArenA. Met zijn tot de nok gevulde tourschema en een constante productie van top-100 singles mocht hij in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’ ontvangen. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.

Veel geboekte artiest

Na deze krachtige lancering moest vanzelfsprekend een debuutalbum volgen. ‘Stap Voor Stap’ verscheen op 12 maart 2016, op dezelfde dag van zijn eigen concert in Bunnik. Het publiek vertienvoudigde zich in een jaar tijd en Henk trad op in een uitverkocht AFAS Live. Maar ook de boekers weten hem te vinden: zijn tourschema bulkt onveranderd en hij wordt met open armen ontvangen op grote feesten als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein.

Henk Dissel scoort hit na hit

Vijf jaar na verschijnen – 14 augustus 2017 – wordt ‘Een Bom’ met goud bekroond. Henk dankt zijn succes mede aan de steun en toeverlaat van zijn vaste team. Samen met producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Wilem Gunneman wordt hit na hit geschreven. Het publiek zingt alles luidkeels mee.

Henk Dissel boeken

Zomerhit van het jaar 2017

Eveneens in 2017 mag Henk samen met Tim Douwsma zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. Na een stapavond in Amsterdam besluiten de muzikale boezemvrienden de studio in te duiken en ‘Het Gevoel’ blijkt een schot in de roos.

Eigen kroeglied

Als 2018 aanbreekt en single ‘Het Cafeetje’ verschijnt, zet Henk alle cafe’s van Nederland op hun kop. Elke kroegbaas in Nederland wordt uitgenodigd om zijn of haar kroegnaam aan te leveren en Henk belooft ze stuk voor stuk in te zingen. Meer dan 300 kroegen kregen zo hun eigen kroeglied en de kroeg met de meeste streams kreeg een gratis concert.

Feestzanger

Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen – het Feestje van Henk Dissel. De zaal liep over van de mensen en tijdens het 4 uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij.

Het concert belooft één ding: Henk Dissel is hier om te blijven!

Henk Dissel boeken

Jonge volkszanger

Deze gezellige en jonge volkszanger met een bom van ervaring zal jouw niet teleurstellen. Je gasten en vrienden op jouw feest zullen helemaal los gaan en de avond van hun leven hebben!

Henk Dissel boeken of inhuren

Henk Dissel boeken of inhuren voor jouw feestje of evenement, bel of mail ons dan nu voor Henk Dissel en wij gaan aan het werk voor jouw!

Reviews van boekers

Feest in Zeist!!

Rated 5 out of 5
20 mei 2023

Wat een geweldig feest in Kasteel Kerckebosch te Zeist op Koningsnacht! Henk weet hoe je een feestje moet geven. Geweldige stem, top repertoire- mooie eigen nummers afgewisseld met top covers (en een eigen twist!). Henk was tijdens onze Koningsnacht onze KONING!

Hans van Triest

Informatie over Henk Dissel? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Dissel boeken

HENK DISSEL BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.