Wilt u DJ Rob van Dijck boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende of lokale DJ kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over DJ Rob van Dijck en een kleine biografie over deze top DJ.

DJ Rob van Dijck boeken

DJ Rob van Dijck boeken

Dj Rob van Dijck boeken? Hij is geen onbekende in de wereld van bekende en lokale (volks)zangers en zangeressen, zoals Mike Peterson, John West of Ray Benjamin. Elk van deze artiesten is vol lof over deze sympathieke DJ.

Feest DJ boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om DJ Rob van Dijck te boeken. Boek Rob van Dijck voordelig voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u DJ's voor iedere gelegenheid en elk feest. Solide afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u DJ Rob van Dijck bij ons boekt.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

DJ, Feest DJ

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl licht en geluid

Genre:

Feest DJ

Stijl:

Allround, commercieel, feestmuziek, soul, 80's en 90's, nederlands en Top40

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • excl geluid vanaf € 425,-
  • i.c.m. live band
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Rob van Dijck?

Bel ons!

artiestenstal

Allround DJ voor elk feest

Hij gaat geregeld mee met zangers van formaat en doet dan ook hun geluid. Tussen de sets door laat hij het publiek nog even lekker zweten op de dansvloer.

Maar ook solo is Rob van Dijck gewoon de beste keuze. Zijn ervaring op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en tentfeesten is bijna ongeëvenaard. In de regio Leiden en natuurlijk ook in het gehele land draait Rob op de mooiste bruiloften en feesten. Ook laat hij menig tentfeest uit elkaar barsten met zijn goede en dampende muziekkeuze. Hierdoor is hij dé feestdj bij uitstek!

Party DJ Repertoire

Het repertoire van deze DJ is totaal allround. Wilt u nederlandstalig of liever top 40 van nu? Of gewoon een goede mix van feestmuziek en classics uit de jaren 80 en 90? Hij kan het allemaal en is daarom inzetbaar op elk feest en evenement.

Een goede allround DJ als Rob van Dijck is het beste te boeken voor bruiloftfeesten, bedrijfsfeesten, horeca gelegenheden, pleinfeesten, dorpsfeesten en natuurlijk grotere evenementen.

DJ Rob van Dijck boeken

DJ Rob van Dijck biografie

Toen hij nog baby was zat hij al op schoot bij zijn vader achter de draaitafels en werd hij op deze manier geinfecteerd door het muziekvirus. Toen hij zes jaar was begon voor hem al zijn carriere. Via een klein geimproviseerd radiozendertje van niet meer dan een paar watt begon hij al vanuit zijn kamer met radio uitzendingen. Op zestienjarige leeftijd was hij deejay bij 1 van de grootste etherpiraten van Den Haag (Hitradio ‘s-Gravenhage) waar hij zo’n zeven jaar heeft gedraaid.

Succes in Scheveningen

In 2005 kwam hij in contact met Ronald van der Sluis ook wel bekend als Donnie Rosalez die in deze periode vaste deejay was van de Scheveningse nachtclub “De Plaza”. De vriendschap die daar ontstond groeide snel en Ronald van der Sluis werd zijn leermeester op het gebied van mixen en produceren. Na veel afkijken, oefenen en een hoop vallen en opstaan begon in 2006 zijn eigen deejay carriere van de grond af te komen.

Vaste DJ bij De Veiling

Hierdoor kwam er een vaste plek vrij in bij De Veiling en zo werd Rob van Dijck vaste deejay van het toenmalige Grandcafe De Veiling. Als resultaat bleven John West en Rob van Dijck vrienden en al gauw ontstond hieruit een trouwe samenwerking. Rob van Dijck werd door John West regelmatig uitgenodigd om geluid en muziek te verzorgen op avonden wanneer hij zelf moest zingen omdat hij op veel verschillende feesten en locaties kwam, kwam hij ook in contact met andere zangers en mensen uit de muziek industrie.

DJ Rob van Dijck boeken

Eerste Dj Mix

In 2016 bracht hij zijn eerste lange mix uit genaamd “100% Partymix 2016”. Deze mix was zo’n succes dat hij al snel een groter publiek voor zich wist te winnen. De abonnees op YouTube verdubbelde en het aantal downloads van de 100% Yearmix 2016 waren net bij te houden en binnen zeer korte tijd was hij landelijk bekend. In 2017 bracht hij samen met Quido van der Graaf zijn eerste single uit genaamd Onbereikbaar.

DJ met een eigen Stijl

De stijl die deze deejay heeft is als zeer uniek te bestempelen. In zijn volledige carriere heeft hij een unieke stijl van mixen ontwikkeld.

En in de loop van de tijd heeft hij een zeer breed muziek genre dat hij kan inzetten tijdens zijn performance. Hierdoor is hij een echte allrounder geworden en is hij echt voor elk soort feest inzetbaar en maakt hij van elke gelegenheid een echte unieke feestavond.

Rob van Dijck 2020

Momenteel is hij een graag geziene deejay in veel (feest)cafes, feestzalen en op vele besloten feesten en andere uitgaansgelegenheden. Daarom werkt hij tot op heden nog veel samen met Mike Peterson, John West, Quido van der Graaf en meerdere Nederlandstalige artiesten. Alsmede is hij ook vaak te zien achter de draaitafels op feesten waar deze grote artiesten en zangers optreden.

DJ Rob van Dijck inhuren

Wilt u deze ervaren allround Dj inhuren bij De Artiestenstal? Check dan zijn actuele prijzen en neem contact met ons op. Vertel ons uw wensen en wij maken ze waar!

Informatie over DJ Rob van Dijck? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Rob van Dijck boeken

DJ ROB VAN DIJCK BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.