Kevin Kinnaer boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Kevin Kinnaer bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj's en bands.

Kevin Kinnaer boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Kevin Kinnaer. Wij kunnen deze sympathieke zanger uit België voor u verzorgen voor elke gelegenheid en ieder feest of evenement.

kevin kinnaer boeken

Allround zanger uit België

Kevin Kinnaer, geboren op 4 januari 1985 in Tienen - België, is al vanaf zeer jonge leeftijd met de muziek bezig. In een lokaal jeugdkoor, op 10-jarige leeftijd, begint hij zijn zangcarriere en kreeg hij de liefde voor het zingen.

Na dit zangavontuur neemt Kevin zijn eerste gitaarles op 16 jarige leeftijd om dan daarna op 18 jarige leeftijd zanglessen te gaan volgen bij Ann Komac. In 2006 begint hij als zanger-gitarist bij "The Q" een bekende Queen coverband in België.

Gitarist-zanger

Dan vraagt in 2009 zijn toenmalige zanglerares om te komen zingen en spelen in haar party- en coverband "Atomika". In deze band was Kevin 8 jaar lang de gitarist-zanger en leerde hij de klappen van de zweep.

Na dit 8-jarige avondtuur in deze fantastische band wordt Kevin in 2016 lid van coverband "After M." Dit avontuur duurt niet heel erg lang omdat Kevin toch voelt dat een solo carriere het juiste voor hem is.

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape-act

Tijdsduur:

1 x 40 min.

Techniek:

Excl. geluid, incl. monitorset

Genre:

Zanger

Taal:

Engels, Nedrlands, Internationaal

Prijs:

€ 495,- excl. geluid


Extra mogelijkheden

  • incl. licht en geluid € 695,-
  • i.c.m. met coverband
  • i.c.m. een DJ
  • grote evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen Over Kevin Kinnaer?

Bel ons!

artiestenstal

Kevin Kinnaer inhuren

Eind 2018 begint Kevin zijn solo-carriere als hij gevraagd wordt voor een eerste solo optreden. Hierna in 2019 gaat hij al snel de studio in en neemt hij de cover "More than Words" op, samen met de londense zanger Paul Middleton.

Kevin Kinnaer draait momenteel al wat jaartjes mee in België en komt nu voor het langzaam aan ook naar Nederland. Hij zingt Engelstalige covers in het Pop en Rock & Roll genre. Dit onderscheid hem van de gemiddelde volkszanger die alleen Nederlands nummers in het repertoire heeft. Iets wat Kevin natuurlijk ook kan.

Zanger inhuren

Wilt u deze ervaren zanger met internationaal repertoire inhuren of boeken voor uw privé feest of evenement? Neem dan contact op met ons en wij informeren u over beschikbaarheid en prijzen van Kevin Kinnaer. De allround feestzanger uit België.

Naast Kevin Kinnaer hebben wij een breed scala aan zangers en zangeressen op onze site. Kijkt u gerust even rond en laat ons uw wensen weten via email of telefoon. Of vul het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Informatie over Kevin Kinnaer? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

kevin kinnaer boeken

Kevin Kinnaer boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.