Wilt u Ronnie Flex boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest en rapper kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Ronnie Flex en een biografie over deze populaire rapper en zanger.

Ronnie Flex boeken

Op weg om de beste rapper van Nederland te worden is deze hiphopper de juiste keuze voor jouw event. Mega populair bij de jonge generatie zal hij zorgen voor een optreden dat je niet zo snel meer vergeet. Kortom, je moet Ronnie Flex boeken als je een evenement of feest organiseert met veel jongelui die wel houden van Rap, HipHop en Urban music.

Ronnie Flex heeft het plan om de grootste hiphopper te worden die het publiek in Nederland ooit heeft gezien. En heel eerlijk, hij is behoorlijk op weg dat ook echt te worden.

Rapper Ronnie Flex boeken

Hier vind u de actuele informatie om Ronnie Flex te boeken. Wij verzorgen u deze rapper, Urban Artist en zanger voor iedere gelegenheid en elk privé -of bedrijfsfeest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Ronnie Flex boeken voor uw besloten of openbare evenement bij de Artiestenstal!

5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Rapper, Zanger, Hiphopper, Urban

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Ronnie Flex?

Bel ons!

artiestenstal

Ronnie Flex biografie

Ronnell Langston Plasschaert werd in 1992 geboren in het Havenziekenhuis in Rotterdam. Muziek werd met de paplepel ingegoten bij de jonge Flex, want zijn moeder zingt en speelt piano, en zijn vader produceert.

Dankzij hun stond Ronnie als peuter al te stuiteren op beats van Dr. Dre en groeide hij op met een uitgebalanceerd dieet van DJ Premier, Biggie en Motown.

Ronnie Flex als producer

Vanaf zijn 14e begon het bij Ronnie te kriebelen en begon hij beats te maken en raps te schrijven. Dat ging hem goed af, heel erg goed zelfs. Het leidde tot zijn eerste groep "Jupiter Bwois" (oorspronkelijk "Jupiter Negers"). De groep zorgde ervoor dat Flex's talenten aan het licht kwamen.

Niet veel later werkte hij mee aan het album van Gers Pardoel. Nadat er een punt achter Jupiter Bwois werd gezet, besloot Ronnie Flex om solo verder te gaan. Zowel in de High School Music Competition als tijdens De Grote Prijs Van Nederland wist hij een finaleplaats te behalen.

Boekingen van Ronnie Flex

Sinds 2012 stond Ronnie Flex met maar liefst 37 tracks en samenwerkingen in de Single Top 100. In 2014 bracht Ronnie Flex zijn eerste album ‘De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd’ uit. Een jaar later scoorde hij diverse hits en won vele prijzen met het gezamenlijke album New Wave.

In 2016 was Ronnie Flex onder meer te horen op (#1) hits met Lil Kleine en Broederliefde. Dit jaar is het tijd voor het langverwachte tweede album waar Ronnie Flex en Boaz op dit moment nog hard aan werken.

Ronnie Flex is een man met een plan, een duidelijk omlijnt en uiterst concreet plan. Hij draagt het al jaren met zich mee en ziet het plan zo duidelijk voor zijn ogen dat de realisering ervan voor hem simpelweg het volgen van de stappen is die hij in zijn hoofd al ontelbare keren genomen heeft.

Ronnie Flex boeken

Ronnie Flex boeken of inhuren voor je event

Het is het plan dat de jonge Capellenaar motiveert honderden beats te maken, eindeloos aan zijn raps te schaven en voortdurend te proberen producties nog beter, strakker en veelzijdiger te maken.

Wil jij de beste rapper die Nederland ooit heeft gezien op jouw feest of event? Neem dan contact met ons op en vraag naar mogelijkheden. Ronnie Flex is te boeken voor besloten feesten als tape-act voor een set van 30 minuten. Voor openbare events komt hij met zijn band en speelt hij een knallende set van 45 minuten.

Informatie over Ronnie Flex? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ronnie Flex boeken

RONNIE FLEX BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.