Sharon Doorson boeken voor een live optreden op uw privé feest of bedrijfs-evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de mooie zangeres Sharon Doorson, en een stukje van haar biografie.

Sharon Doorson boeken

Sharon Doorson was één van de grote favorieten tijdens het tv-programma "The Voice Of Holland". Zij vertolkte zeer overtuigend het lied "This is a Man's World" van James Brown.

The Voice of Holland

Ze behaalde de halve finale en bracht haar debuutsingle als solo artiest uit. Met Fail in Love scoorde ze een gouden plaat en ook haar tweede single, High on Your Love, was een succes.

Carrière ná The Voice of Holland

Een jaar na het uitkomen van haar debuutalbum Killer, waarop veel dance-invloeden te horen zijn, besloot Sharon Doorson zich meer te gaan focussen op popmuziek. In 2015 bracht ze haar single Electrify uit en al snel daarna volgde het nummer Something Beautiful, dat benoemd werd tot Alarmschijf.

Het succes in THOV heeft haar geen windeieren gelegd en heeft haar een bekende en zeer getalenteerde Nederlander gemaakt Inmiddels is Sharon niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene.

Zangeres Sharon Doorson boeken

Hieronder vind u de actuele boekingsinformatie van Sharon Doorson. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheiden kunnen u een scherpe prijs garanderen als wij Sharon Doorson boeken voor uw privé -of bedrijfsfeest.

5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act, met live band

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Zangeres

Taal:

Nederlands, internationaal

Prijs:

Vanaf € 3.250,-


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • i.c.m. (bekende) DJ
  • grote evenementen
  • licht en geluid inclusief
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Sharon Doorson?

bel ons!

artiestenstal

Sharon Doorson biografie

Sharon Doorson ontdekte, toen ze nog heel jong was, dat zingen en dansen haar passie en leven was. Toen ze zes jaar oud was, won ze bij Henny Huisman de "Miniplaybackshow". Dit zou niet haar laatste talentenjacht zijn die zij won. Toen ze 17 jaar oud was besloot ze, na 10 jaar danservaring en 2 jaar muziek- en zangcursussen, deel te nemen aan "Popstars the Rivals". Dit was toendertijd een succes programma van SBS 6. Het optreden bracht haar de meidengroep Raffish, en ze kreeg meteen haar eerste nummer 1 hit met de single "Plaything".

Afgestudeerd conservatorium

Na het behalen van een diploma van de NPAC Popacademie in Utrecht, nam ze deel aan de auditie voor het Rotterdams Muziekconservatorium en werd daar toegelaten.

Vorig jaar studeerde Sharon af aan het Conservatorium voor Muziek, en net als haar grote voorbeelden Jessie J en Beyoncé wijdde ze zich totaal aan haar eigen solocarrière! Ze tekende onlangs een contract bij het platenlabel Cloud 9 Music. Haar stijl zal een mix van popmuziek en dance combineren. Mooie tracks met sterke zang met zinvolle songteksten waar iedereen zich in kan vinden . Zij zal ook liedjes maken met bekende en onbekende componisten en tekstschrijvers. Ik kijk er echt naar uit om met het team van Cloud 9 Music samen te werken, deels omdat hun langetermijn visie precies is wat ik wil. "

Sharon Doorson boeken

Informatie over Sharon Doorson, u kunt deze zangeres boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

SHARON DOORSON

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.