Wilt u de Van Halen Tribute boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de Van Halen Tribute band 5150 en een biografie over deze toffe tributeband.

Van Halen Tribute boeken

Toen op 6 oktober 2020 Eddie van Halen overleed stond de gehele internationale music-scene even stil, als een donderslag van heldere hemel kwam dit verschrikkelijke nieuws bij iedereen binnen. Een icoon uit de rockwereld en een virtuoos op de gitaar was van ons heengegaan.

Deze keiharde replica van de legendarische band "Van Halen" neemt je mee op een reis door het iconische repertoire van deze fantastische rockband. Onvervalst speelt de "Van Halen Tribute 5150" de muziek van hun idolen na.

Van Halen Tribute band 5150 boeken

Hier vind u de actuele informatie om de Van Halen Tribute te boeken. Wij verzorgen u deze Tribute band voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek de Van Halen Tributeband 5150 voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Van Halen Tribute, Tribute band

Tijdsduur:

2 sets van 45 min

Techniek:

In overleg

Genre:

Van Halen covers

Taal:

Engels

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • extra act als opvulling in de pauze
  • i.c.m. een andere act, dj of band
  • inclusief licht en geluid
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over de Van Halen Tribute-band 5150?

Bel ons!

artiestenstal

Van Halen Tribute biografie

Het is eind 2012 als de twee West-Brabantse gitaristen Conrad Hultermans en Sebas Honing, afkomstig uit totaal verschillende bands, bij elkaar kwamen met hetzelfde idee om een tribute-band van hun iconen te vormen, was het idee van de Van Halen Tribute 5150 geboren.

De initiële gedachte was een éénmalig eerbetoon maar het groeide al snel uit naar een bestaand project wat langer bij elkaar zal blijven om veel optredens in het land te verzorgen.

Boekingen van Van Halen tribute band

Alle leden van deze tribute zijn grote fans van het werk van de legendarische rockband en natuurlijk is Eddie van Halen het grootste idool van Conrad en Sebas. Gitaristen over de gehele wereld zijn geinspireerd door Eddie “King Edward” van Halen, die overigens gewoon net als zijn broer Alex in Nijmegen is geboren. Het is toch mooi om te weten dat één van de beste gitaristen aller tijden eigenlijk een Nederlander is.

Van Halen Tribute boeken

Bandleden Van Halen Tributeband 5150

Van Halen Tribute boeken
Toen het idee geboren was hadden de twee oprichters snel een vaste bezetting bij elkaar. Drummer Stefan Maas, Basgitarist Frank Dries en leadzanger Stan Verbraak voegde zich al snel bij de band. Het repeteren van de moeilijk Van Halen songs begon en al gauw na heel hard werk was de Van Halen tribute 5150 was klaar voor het podium.

Van Halen Tribute band boeken of inhuren voor jouw event

Het repertoire is vooral afkomstig uit de David Lee Roth-periode, aangevuld met een paar Sammy Hagar-songs. Ze spelen dus de gehele Van Halen 1 album. Hoe goed het allemaal klínkt, mag iedereen zelf gaan beoordelen, want deze Tribute band is al sinds 2013 te boeken voor elke gelegenheid en sinds 2020 bij de Artiestenstal. U zult het uiteindelijk zelf moeten beoordelen wat deze band kan maar in onze ogen en belevenis kunnen wij een "Dak eraf Garantie" afgeven voor deze fantastische tribute aan Van Halen. Boek "5150" nu bij de Artiestenstal en heb de avond van je leven!

Informatie over de Van Halen Tributeband 5150? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VAN HALEN TRIBUTE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.