Mo2 boeken voor een live optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de tofste en leukste coverbands kunt boeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om het Duo Mo2 te boeken voor uw feest of openbare gelegenheid.

Mo2 boeken

Bent u liefhebber van mooie liedjes uit film, musical en Klein Kunst, maar kunt u ook genieten van het betere poprepertoire, zelfs dance, dit in een eigenzinnig akoestisch jasje? Dan zou Mo² wellicht de meest geschikte act voor uw gelegenheid kunnen zijn.

Top Musici

Het duo Mo² bestaat uit twee zeer goede musici. Ten eerste zangeres Monique de Bruin onder begeleiding van, naar uw keuze, een pianist óf gitarist. Beiden beschikken over een rijk muzikaal verleden en zullen hierdoor de perfecte aanvulling voor uw gelegenheid of feest zijn.

Duo Mo2 boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Duo Mo2. Wij verzorgen voor u dit fantastische duo voor uw feest,receptie of bedrijfsborrel. Wij kunnen u een scherpe prijs garanderen als wij Mo2 boeken voor uw bruiloft, verjaardag of op het terras van uw horeca gelegenheid, grandcafé of muziekcafé.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Duo, Coverband

Tijdsduur:

3 x 30 min. in 4 uur

Techniek:

incl geluid tot 250 pers.

Genre:

Easy listening, Film muziek, Musicals, Pop

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

vanaf € 900,-


Extra mogelijkheden

  • Horeca gelegenheden
  • bedrijfsfeesten en evenementen
  • i.c.m een DJ
  • i.c.m. (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Genres lopen uiteen van filmmuziek en musical vermengt met Top40 en Easy listening. Denk aan bekende musicals als Wicked en Grease en muziek van Diana Ross, Jessy J, Sia en Bily Joël

Mo2 boeken

Uiternate geschikt voor gelegenheden zoals Achtergrond bij een diner, receptie, (netwerk)borrel, huiskamerconcert, horeca gelegenheid, terras of ceremonie.

Informatie over Mo2, u kunt dit Duo Mo2 boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een scherpe prijs. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Mo2 boeken

MO2 Boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.