Coverband Escape boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Coverband Escape bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj’s en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk.

Coverband Escape boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Coverband Escape. Wij kunnen u deze spetterende feestband verzorgen voor elke gelegenheid en feest of evenement.

Veelzijdige bruiloftband en feestband

Coverband Escape boeken, Coverband Escape boeken

Ondanks de kleine bezetting klinkt en performed deze band als een 6-mans formatie. Daarom spelen zij ook op grote evenementen zoals tentfeesten of plein en dorpsfeesten tijdens koningsdag voor 1000+ man. Geen feest is te groot óf te klein voor Coverband Escape.

Natuurlijk zijn ze zeer flexibel en treden zij ook kleiner op, bijvoorbeeld op een bruiloft of een verjaardag van 50 personen. Evenals op feesten van 80 tot 250 personen, deze feestband is enorm flexibel met hun geluid, licht en ruimte die zij nodig hebben. Hierdoor kan Escape op elke locatie spelen en zorgen voor een aangename ervaring met geluid en lichtshow.

Escape heeft zelfs optredens verzorgt voor 2500 man in de buitenlucht. Informeer naar mogelijkheden voor dit soort grote feesten of evenementen.

Boekinginformatie

Act:

Coverband, Feestband,

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid

Pauzemuziek

Genre:

70,’s, 80’s, 90’s, 00’s tot hedendaagse Top 40

Taal:

Internationaal, Hollands

Prijs:

vanaf € 1295,-


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • i.c.m. met een bekende solo artiest
  • i.c.m. met een Dj of artiest
  • prijs en info op aanvraag

Heb je vragen over Coverband Escape?

Bel ons dan nu!

Coverband Escape boeken, Coverband Escape boeken

Coverband repertoire

Het repertoire van deze extreem moderne coverband bestaat uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s tot aan de allernieuwste tracks uit de Top 40 van deze week. Dit is uniek onder de coverbands in Nederland, geen band is zo up-to-date als Escape. En zelden heeft een band zo’n uitgebreid repertoire.

Deze bruiloftband en feestband heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften en huwelijksfeesten. De dag van uw leven en de avond van uw leven moet ook het feest van uw leven worden. Deze grote dag voor jullie verzorgen zij graag met veel passie voor muziek en de liefde voor het entertainen. Bij uitsek de perfecte band voor ieder feest en evenement!

Coverband Escape boeken, Coverband Escape boeken

Coverband Escape boeken

Vette Bruiloftband

Wil je de beste en vetste bruiloftband, feestband en coverband inhuren voor jouw bruiloft of feest?

Neem dan contact met ons op en informeer naar beschikbaarheid en prijzen.

Wij nemen direct contact met u op en gaan Coverband Escape voor jouw boeken voor een eerlijke en voordelige prijs en met goede afspraken.

Twijfelen heeft geen zin want dit is echt de band die je wilt hebben op je feest!

Coverband Escape boeken, Coverband Escape boeken

Coverband Feestand Escape

Coverband Escape boeken, Coverband Escape boeken

Wilt u snel beschikbaarheid of informatie over deze band weten voor uw bruiloft of feest? Mail ons of vul het contactformulier in om Feestband Escape te boeken.

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina.

Sluit Menu