Coverband en feestband Cover the Cage boeken voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Boek uw Coverband, bruiloftband of feestband bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiestenbemiddeling en het verzorgen en boeken van bands en DJ’s.

Cover the Cage boeken

Hier vind u de boekingsinformatie die u nodig heeft voor het boeken of inhuren van partyband Cover the Cage. Boek nu uw favoriete coverband bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs en met goede afspraken. Al onze bands hebben jarenlange ervaring met spelen of bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei evenementen.

Voor eventuele vragen, neemt u gerust contact met ons op en wij staan direct voor u klaar. Contact opnemen kan via email, telefoon of u kunt het onderstaande formulier invullen en versturen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Cover the Cage boeken
0,0 rating
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband en dj

Tijdsduur:

5 uur

Techniek:

Incl. licht en geluid tot 250 pers.

Genre:

Partyband

Prijs:

Vanaf € 1550,-


Extra mogelijkheden

  • Grotere evenementen
  • Licht en geluid tot 1000 pers.
  • In combinatie met een artiest
  • Prijs op aanvraag

Repertoire feestband

Met een repertoire van de beste en grootste hits uit verschillende decennia barsten deze 6 getalenteerde muzikanten los. Of het nu funk of folk, rock of reggae, of goud van oud naar fout is. Deze formatie zet een avondvullende show neer waar de vonken vanaf springen! Tussendoor zal de DJ van Cover the Cage ervoor zorgen dat het feest niet stilvalt. Hierdoor bent u versekerd van een knallende feestavond!

Nadat deze band menig bedrijfsfeest, festival, feesttent en dorpsfeest heeft laten springen is het niet meer te ontkennen. Cover the Cage zet een feest van formaat neer voor elke leeftijdsgroep.

Cover the Cage is met hun enorme selectie aan hits ook de ultieme band voor een onvergetelijk bruiloftsfeest. Wil jij Cover the Cage op je huwelijk of feest? En wil je dat de dag van jeleven ook de avond van je leven wordt. Met al je gasten helemaal los op de dansvloer? Bel dan naar de Artiestenstal of vul het boekingsformulier in.

Cover the Cage boeken
Cover the Cage boeken

Cover the Cage inhuren

Cover the Cage inhuren of boeken voor je feest? Kijk de promo's om je te overtuigen en neem contact met ons op.

Wij gaan dan je informeren naar de beschikbaarheid van deze spetterende band. Heb je speciale wensen, schroom dan niet om die aan te geven.

Wij gaan jouw wensen waar maken!

Lead-zangers Cover the Cage

Jamie weet hoe ze een feestje moet bouwen. Met eerdere ervaring in disco, jazz, pop en rockbands neemt ze een hoop bagage mee en niet te vergeten, een dijk van een stem!

Als 1 van de initiatiefnemers van Cover The Cage, is Robert lid van het eerste uur. Als conservatoriumstudent maakt hij zijn schaarse vrije uurtjes vrij om keihard te feesten met CTC. Robert deinst niet terug voor een hoog nootje!

Cover the Cage boeken

Cover the Cage

Cover the Cage boeken

snelle info-aanvraag

Even snel een vraagje over Cover The Cage? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jouw op.

Reviews van boekers

Er zijn hier nog geen reviews, laat als eerste een review achter.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.