Wilt u Bernardo boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Bernardo en een biografie over deze sympathieke en door de wol geverfde (volks)zanger.

Bernardo boeken

Deze ervaren zanger, die eerst zijn carriére als drummer begon, is te boeken voor ieder feest en elke gelegenheid die u maar kunt denken. Er is geen feest wat Bernardo niet opleuken kan met zijn sympathieke uitstraling en charisma.

De uitdaging vond Bernardo in het zingen op 21 jarige leeftijd.​ Eerst zong hij alleen tijdens de pauzes van de band waar hij toen in speelde als drummer. Todat er meerdere mensen gingen vragen of hij ook zonder de band te boeken was.​ De keuze was snel gemaakt voor Bernardo om zo verder te kunnen groeien tot de artiest die hij nu is.​

Zanger Bernardo boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Bernardo te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek zanger Bernardo voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands, Engels

Internationaal

Prijs:

€ 850,-


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Bernardo?

Bel ons!

artiestenstal

Zanger Bernardo biografie

Bernardo is geboren in 1977 te haarlem. Als kind is hij opgegroeid met veel muziek. ​Daarom begon hij al op 8 jarige leeftijd met het spelen van gitaar/keyboard totdat hij 12 jaar werd en begon met drummen.​ Eerst gewoon thuis en dan later de optredens in een band.​ Alles met gevoel spelend en op gehoor, dat wil zeggen zonder ook maar 1 muziekles te hebben gevolgd.​ Zijn gedachten waren dan ook dat je muziek moet voelen, beleven en spelen. ​ Dat leer je niet van een A4tje met noten.​

De eerste liedjes die hij zong waren hoofdzakelijk Engels. Dat sloeg in die tijd beter aan dan Nederlands.​ Hij zong de hits van onder andere Tom Jones, Engelbert Humperdink, Elvis Presley.​ Steeds vaker werd er gevraagd naar meer Nederlandtalige muziek. Hierdoor is zijn muziek-keuze veranderd van Engels naar compleet Nederlandstalig.​ Tot op heden is dat nog steeds het geval.​ En dat is ook de sleutel van zijn succes

Zanger Bernardo boeken - inhuren - prijzen

Ondertussen heeft hij al vele optredens en evenementen op zijn naam staan met de covers die hij zong.​ En kwam hij er al snel achter dat dit is wat hij wou, mensen blij maken met muziek … hoe mooi is dat!​

Bekend op Social Media

Dankzij social media gaat alles een stukje makkelijker dan vroeger.​ Daardoor weten mensen je sneller te vinden. En doe je iets goed dan werkt social media als een olievlek.​ Dat is ook wat er in de laatste jaren geleden is gebeurt.​ Frank van Etten is een filmpje van een optreden van Bernardo onder ogen gekomen en dat sprak hem zeer aan.

Als gevolg van het contact met Frank van Etten kwam een telefoontje van deze topartiest en producer en maakte zij een afspraak in zijn studio.​ Al snel heeft hij een 3 jarig contract getekend met het label van Frank van Etten en zijn eerste eigen single “Je loog en bedroog” was een feit.​ De release hiervan was op 17 maart 2019.​

Nieuwe single

Het eindproduct van zijn nieuwe single is echt zijn kindje, zo trots als een pauw is hij daarop! Hierdoor is een droom werkelijkheid geworden, namelijk geen covers meer zingen maar eindelijk eigen nummers produceren en aan het publiek ten gehore brengen. Dit is waar Bernardo het allemaal voor doet!​

Informatie over Bernardo? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BERNARDO BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.