Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform “De Artiestenstal”!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe “De Artiestenstal” en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis geraakt is, want toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan, en daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze bevielen (of juist niet bevielen) tijdens onze interactie met u en de daadwerkelijke boeking kenbaar te maken in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (uit 16 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Top Service!

Rated 5 out of 5
21 december 2020

Wij hebben afgelopen september voor onze bruiloft de PlusSupportAct via de Artiestenstal geboekt. Het waren door Corona stressvolle tijden waarin we zelfs last-minute nog naar andere data hebben gekeken om het hele feest om te zetten. De Artiestenstal was super behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht. Ik kan ze 100% aanbevelen, top service!

Sabine Rens

Feestelijke Opening L'Osteria Den Haag - Grote Markt 16

Rated 5 out of 5
9 juni 2020

De lancering en opening van ons Italiaanse Restaurant aan de Grote Markt 16 in Den Haag was een mega groot succes mede dankzij De Artiestenstal en de muzikale omlijsting van Trio Siciliano (super sfeer en gezellige heren) en het knallende Duo PlusSupportAct van de begeleidingsband van Najib Amhali. Echt mega!

Stephan L'Osteria Pizza e Pasta