Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform "De Artiestenstal"!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe "De Artiestenstal" en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis geraakt is, want toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan, en daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze bevielen (of juist niet bevielen) tijdens onze interactie met u en de daadwerkelijke boeking kenbaar te maken in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (uit 15 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbalvereniging hebben wij DJ Charly geboekt bij De Artiestenstal.
Snel en heldere communicatie met David en daarnaast een top set neergezet door Charly. Van de +- 500 aanwezigen alleen maar positieve geluiden gehoord.
Mijn complimenten!

Peter Goselink

50e verjaardag

Rated 5 out of 5
19 november 2021

Heel fijn contact gehad met David Heutink van de Artiestenstal. Goede en snelle communicatie zowel per mail als per telefoon en met medewerking van David mijn voorkeurs DJ Marcel Post kunnen boeken.
Een te gek verjaardagsfeest gehad waarvan ik nog lang na kan genieten!

Cyrille