Naam:

De Artiestenstal

Branch:

Artiestenbureau, Boekingsbureau, Artiestenbemiddeling

Boordeling:


5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Reviews van De Artiestenstal

Deel uw ervaring met ons!

Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform "De Artiestenstal"!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe "De Artiestenstal" en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een redelijk jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis werd geraakt. Toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown en lag onze branche totaal still. Maar wij lieten ons niet uit het veld slaan en hebben inmiddels een behoorlijke klantenkring opgebouwd, van grote internationale bedrijven tot particuliere boekers..

En daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet zodat toekomstige klanten door uw reviews vertrouwen kunnen hebben in ons bedrijf.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze en begeleiding, tijdens onze interactie met u, bevielen kenbaar te maken. Alsmede zouden wij het fijn vinden als u de daadwerkelijke boeking en act benoemt in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en moeite om uw ervaring te plaatsen. Wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Met hartelijke groeten,

Team De Artiestenstal

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

5,0
5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Super Sunday

24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbalvereniging hebben wij DJ Charly geboekt bij De Artiestenstal.

Snel en heldere communicatie met David en daarnaast een top set neergezet door Charly. Van de +- 500 aanwezigen alleen maar positieve geluiden gehoord.

Mijn complimenten!

Peter Goselink

50e verjaardag

19 november 2021

Heel fijn contact gehad met David Heutink van de Artiestenstal. Goede en snelle communicatie zowel per mail als per telefoon en met medewerking van David mijn voorkeurs DJ Marcel Post kunnen boeken.

Een te gek verjaardagsfeest gehad waarvan ik nog lang na kan genieten!

Cyrille

Bedrijfsfeest NS

16 november 2021

Een zeer prettige samenwerking met David. De man ademt in alles professionaliteit uit en heeft ons geadviseerd inzake de muziek en verdere omlijsting van een bijzonder geslaagd feest. Het optreden van Tino Martin was echt een kers op de taart. Wil je een geslaagd feest laat David dan gerust de leiding nemen. Hij luisterde en houdt zich keurig aan gemaakte afspraken.

Ger Franke

Ray Benjamin

16 november 2021

Wij hebben voor onze bruiloft Ray Benjamin geboekt en hij was echt supergoed. Hij heeft ook samen met Coverband Escape, die wij ook bij De Artiestenstal geboekt hadden, nog een nummer gezongen en dat was zo gaaf!

Wij hebben een topavond gehad mede met dank aan De Artiestenstal en David die alles goed geregeld heeft.

Natasja

Fijn contact

5 oktober 2021

Wanneer je op zoek gaat naar een DJ en je bent niet thuis in deze wereld ben je bij Artiestenstal op het juiste adres. Samen met David hebben wij gesproken over ons type feest en hij heeft hier de juiste DJ bij geadviseerd.

We hebben met DJ Marcel Post een super gezellige avond gehad.

Tonny Wernsen

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024