Naam:

De Artiestenstal

Branch:

Artiestenbureau, Boekingsbureau, Artiestenbemiddeling

Boordeling:


Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (uit 19 reviews)

Reviews van De Artiestenstal

Deel uw ervaring met ons!

Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform "De Artiestenstal"!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe "De Artiestenstal" en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een redelijk jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis werd geraakt. Toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown en lag onze branche totaal still. Maar wij lieten ons niet uit het veld slaan en hebben inmiddels een behoorlijke klantenkring opgebouwd, van grote internationale bedrijven tot particuliere boekers..

En daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet zodat toekomstige klanten door uw reviews vertrouwen kunnen hebben in ons bedrijf.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze en begeleiding, tijdens onze interactie met u, bevielen kenbaar te maken. Alsmede zouden wij het fijn vinden als u de daadwerkelijke boeking en act benoemt in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en moeite om uw ervaring te plaatsen. Wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Met hartelijke groeten,

Team De Artiestenstal

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (uit 19 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Bedrijfsfeest NS

Rated 5,0 out of 5
16 november 2021

Een zeer prettige samenwerking met David. De man ademt in alles professionaliteit uit en heeft ons geadviseerd inzake de muziek en verdere omlijsting van een bijzonder geslaagd feest. Het optreden van Tino Martin was echt een kers op de taart. Wil je een geslaagd feest laat David dan gerust de leiding nemen. Hij luisterde en houdt zich keurig aan gemaakte afspraken.

Ger Franke

Ray Benjamin

Rated 5,0 out of 5
16 november 2021

Wij hebben voor onze bruiloft Ray Benjamin geboekt en hij was echt supergoed. Hij heeft ook samen met Coverband Escape, die wij ook bij De Artiestenstal geboekt hadden, nog een nummer gezongen en dat was zo gaaf!

Wij hebben een topavond gehad mede met dank aan De Artiestenstal en David die alles goed geregeld heeft.

Natasja

Fijn contact

Rated 5,0 out of 5
5 oktober 2021

Wanneer je op zoek gaat naar een DJ en je bent niet thuis in deze wereld ben je bij Artiestenstal op het juiste adres. Samen met David hebben wij gesproken over ons type feest en hij heeft hier de juiste DJ bij geadviseerd.

We hebben met DJ Marcel Post een super gezellige avond gehad.

Tonny Wernsen

Prima service

Rated 5,0 out of 5
20 september 2021

In augustus op zoek gegaan naar een bandje voor mijn veertigste verjaardagsfeestje in de tuin. De band die we op het oog hadden was al geboekt maar David heeft ons geholpen andere bands te vinden. Vroeg goed wat we wilden en zodoende kwamen wij bij het duo Stardome uit. Super avond gehad !

Valerie

Grote betrokkenheid en klantvriendelijkheid is super!!

Rated 5,0 out of 5
2 juni 2021

In 2020 heb ik voor het Wijktheater in Ommoord Rotterdam Samantha Steenwijk geboekt bij de Artiestenstal, bij David Heutink. Voor ons heel speciaal om een grote artiest te boeken. Vanwege Covid 19 is het concert drie keer verplaatst, zonder extra kosten. Zonder gemopper of een onvertogen woord, echt super David. We hopen dat dit keer alles doorgaat in november 2021. Nogmaals bedankt voor de inzet en de betrokkenheid!!

Ellen Valster

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023