Naam:

De Artiestenstal

Branch:

Artiestenbureau, Boekingsbureau, Artiestenbemiddeling

Boordeling:


Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (uit 19 reviews)

Reviews van De Artiestenstal

Deel uw ervaring met ons!

Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform "De Artiestenstal"!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe "De Artiestenstal" en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een redelijk jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis werd geraakt. Toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown en lag onze branche totaal still. Maar wij lieten ons niet uit het veld slaan en hebben inmiddels een behoorlijke klantenkring opgebouwd, van grote internationale bedrijven tot particuliere boekers..

En daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet zodat toekomstige klanten door uw reviews vertrouwen kunnen hebben in ons bedrijf.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze en begeleiding, tijdens onze interactie met u, bevielen kenbaar te maken. Alsmede zouden wij het fijn vinden als u de daadwerkelijke boeking en act benoemt in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en moeite om uw ervaring te plaatsen. Wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Met hartelijke groeten,

Team De Artiestenstal

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (uit 19 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Top Service!

Rated 5,0 out of 5
21 december 2020

Wij hebben afgelopen september voor onze bruiloft de PlusSupportAct via de Artiestenstal geboekt. Het waren door Corona stressvolle tijden waarin we zelfs last-minute nog naar andere data hebben gekeken om het hele feest om te zetten. De Artiestenstal was super behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht. Ik kan ze 100% aanbevelen, top service!

Sabine Rens

Feestelijke Opening L'Osteria Den Haag - Grote Markt 16

Rated 5,0 out of 5
9 juni 2020

De lancering en opening van ons Italiaanse Restaurant aan de Grote Markt 16 in Den Haag was een mega groot succes mede dankzij De Artiestenstal en de muzikale omlijsting van Trio Siciliano (super sfeer en gezellige heren) en het knallende Duo PlusSupportAct van de begeleidingsband van Najib Amhali. Echt mega!

Stephan L'Osteria Pizza e Pasta

Regiofeest West NS

Rated 5,0 out of 5
21 februari 2020

Ons Regiowest feest was een daverend succes alsmede door de goede organisatie van ‘De Artiestenstal’.

In eerste instantie wilde we Wolter Kroes boeken, maar David verzekerde ons dat Tino Martin de betere keuze was voor dit publiek, en hij had 100% gelijk! Wat een daverend optreden van deze rasartiest.

De Coverband Escape die ook door de Artiestenstal werd verzorgd speelde de sterren van de hemel en zorgde voor een waar feest.

Kortom, de volgende keer wordt het zeker weer De Artiestenstal voor ons.

Ger Franke

Wat een bruiloftsfeest!

Rated 5,0 out of 5
20 februari 2020

Wij hebben in januari voor onze bruiloft Coverband Escape en voor in de pauzes DJ Nightshift geboekt bij de Artiestenstal. Alles wat ons van te voren beloofd werd gebeurde ook, en de band en de DJ waren echt fantastisch!

Ons bruiloftsfeest was echt af en een avond om nooit meer te vergeten mede dankzij De Artiestenstal!

David Turfrijer

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023