Naam:

De Artiestenstal

Branch:

Artiestenbureau, Boekingsbureau, Artiestenbemiddeling

Boordeling:


Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (uit 19 reviews)

Reviews van De Artiestenstal

Deel uw ervaring met ons!

Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform "De Artiestenstal"!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe "De Artiestenstal" en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een redelijk jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis werd geraakt. Toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown en lag onze branche totaal still. Maar wij lieten ons niet uit het veld slaan en hebben inmiddels een behoorlijke klantenkring opgebouwd, van grote internationale bedrijven tot particuliere boekers..

En daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet zodat toekomstige klanten door uw reviews vertrouwen kunnen hebben in ons bedrijf.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze en begeleiding, tijdens onze interactie met u, bevielen kenbaar te maken. Alsmede zouden wij het fijn vinden als u de daadwerkelijke boeking en act benoemt in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en moeite om uw ervaring te plaatsen. Wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Met hartelijke groeten,

Team De Artiestenstal

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (uit 19 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Op 9 juni 40-jarig jubileum bedrijfsfeest

Rated 5,0 out of 5
15 juli 2022

Fantastische avond gehad waar we allemaal van hebben genoten! De communicatie was super van tevoren. Onze complimenten en bewondering aan dit team!

Schmidt Medica BV

23 april 2022 zanger Frans Ashwin

Rated 5,0 out of 5
29 april 2022

Voor ons 70 jarig verjaardagsfeest hebben wij Frans Ashwin geboekt.

Wij hebben goede communicatie gehad alsmede een goed advies van David Heutink. Geen vraag was hem te veel en hij heeft vooral een goed inlevingsvermogen van onze wensen. Die wensen werden ook direct met Frans Ashwin gecommuniceerd. Zeer prettige samenwerking met David om tot een goed eindresultaat te komen.

Wij hebben een fijn verjaardagsfeest met 60 aanwezigen gehad en alleen maar zeer positieve geluiden en reacties ontvangen. Complimenten!!!!

Fanny van den Berg

Super genoten van Joyride, goed contact met David van de Artiestenstal

Rated 5,0 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zterdagavond feest gehad ivm ons 50 jarig huwelijk. Via de artiestenstal Joyride ingehuurd, wat een toppers. Zo leuk,zo goed en zo gevarieerd.

Mede dankzij Joyride hebben wij een avond gehad om nooit te vergeten, een aanrader voor elk feest

Hero en Els Beukema

Els Beukema

Super Sunday

Rated 5,0 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbalvereniging hebben wij DJ Charly geboekt bij De Artiestenstal.

Snel en heldere communicatie met David en daarnaast een top set neergezet door Charly. Van de +- 500 aanwezigen alleen maar positieve geluiden gehoord.

Mijn complimenten!

Peter Goselink

50e verjaardag

Rated 5,0 out of 5
19 november 2021

Heel fijn contact gehad met David Heutink van de Artiestenstal. Goede en snelle communicatie zowel per mail als per telefoon en met medewerking van David mijn voorkeurs DJ Marcel Post kunnen boeken.

Een te gek verjaardagsfeest gehad waarvan ik nog lang na kan genieten!

Cyrille

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023