Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform “De Artiestenstal”!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe “De Artiestenstal” en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis geraakt is, want toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan, en daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze bevielen (of juist niet bevielen) tijdens onze interactie met u en de daadwerkelijke boeking kenbaar te maken in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 10 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ray Benjamin

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Wij hebben voor onze bruiloft Ray Benjamin geboekt en hij was echt supergoed. Hij heeft ook samen met Coverband Escape, die wij ook bij De Artiestenstal geboekt hadden, nog een nummer gezongen en dat was zo gaaf!
Wij hebben een topavond gehad mede met dank aan De Artiestenstal en David die alles goed geregeld heeft.

Natasja

Fijn contact

Rated 5 out of 5
5 oktober 2021

Wanneer je op zoek gaat naar een DJ en je bent niet thuis in deze wereld ben je bij Artiestenstal op het juiste adres. Samen met David hebben wij gesproken over ons type feest en hij heeft hier de juiste DJ bij geadviseerd.
We hebben met DJ Marcel Post een super gezellige avond gehad.

Tonny Wernsen