Act:

Verjaardags DJ, DJ voor verjaardagsfeest

Genre:

Allround, House, Feest

Speelduur:

1 set tot avondvullend

Techniek:

Incl. techniek

Prijs:

Op aanvraag

DJ Verjaardagsfeest

Verjaardag DJ boeken of inhuren

Zoek je een DJ voor een verjaardagsfeest of een verjaardag DJ om de verjaardag van je leven te vieren? Kijk dan eens naar de DJ's die wij voor u kunnen boeken van De Artiestenstal. Stuk voor stuk maken deze DJ's er een feestje van en zorgen voor een avond die je nooit meer zult vergeten. Neem gerust contact met ons op als je een DJ naar keuze hebt gevonden. Of laat ons jou adviseren wat eventueel de beste DJ is voor jouw verjaardagsfeest.

DJ Verjaardagsfeest

Gefeliciteerd met je verjaardag namens alle medewerkers van De Artiestenstal! Je hebt ervoor gekozen om je verjaardagsfeest te voorzien van een toffe DJ zodat je het verjaardagsfeest van je leven kan vieren. met alles erop en eraan. Een DJ boeken of inhuren voor je verjaardag kan best nog wel een behoorlijke klus zijn. Er is een enorme keuze aan DJ's en Drive-Ins in Nederland en wij kunnen ons voorstellen dat je soms het bos door de bomen niet meer ziet. Dit is waar wij je kunnen bijstaan met het vinden van de juiste en beste DJ voor jouw verjaardag. De keuze bij ons is enorm en elke DeeJay is zeer ervaren in het draaien op verjaardagsfeesten en birthdayparties.

Verjaardag DJ

Eindelijk ben je eruit, je wilt een DJ voor je verjaardag boeken. Dit is op zich de juiste keuze om meerdere redenen. Het budget blijft betaalbaar tegenover een complete band of bekende artiest. De ruimte die een DJ inneemt is ook gering dus ben je flexibel met je feestlocatie. Je kan het zelfs in je eigen tuin vieren en nog plaats genoeg hebben voor je gasten. Een Dj voor een verjaardagsfeest is een flexibele keuze en zij hebben meer dan genoeg repertoire in huis om iedereen, van jong tot oud, op je feest te bekoren.

Verjaardagsfeest DJ

Wil je een verjaardagsfeest DJ boeken bij De Artiestenstal? Dit is een goede keuze omdat wij een enorm groot assortiment aan DJ's hebben die allround kunnen draaien voor elk publiek. Wij boeken een DJ voor de actuele prijzen en zo voordelig mogelijk. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten in onderstaand informatie formulier en wij gaan voor u aan het werk. Het vinden van de juiste Dj voor jouw verjaardag is wat wij kunnen bieden. In overleg zullen wij er uiteindelijk altijd in slagen een goede Verjaardag DJ voor jouw feest te vinden. Feest DJ's, House DJ's Allround DJ's en Female DJ's, wij hebben het allemaal voor ieder budget en in elk genre. U boekt de DJ inclusief licht, geluid en een mooie DJ-Booth. Heeft u nog meer speciale wensen voor lichteffecten of geluid voor een groot aantal persoenen. Alles is mogelijk, u laat het ons weten en wij zorgen ervoor!

DJ voor een verjaardagsfeest

Deejay huren verjaardag

Alsmede kunnen wij buiten lokale DJ's ook bekende DJ's boeken voor jouw verjaardag. Het hangt allemaal af van jouw wensen en het beschikbare budget, laat het ons weten! Kijk op DJ Boeken en zoek een Dj of meerdere DJ's die je leuk vind en wij gaan kijken of ze beschikbaar zijn voor jouw verjaardag en wat de voorwaarden zijn.

Je hebt al een lokatie voor je verjaardagsfeest of je viert het gewoon thuis in je tuin. Natuurlijk heb je nog toffe muziek nodig want zelf een Spotify Playlist aanzetten is ook geen lol en zal je gasten zeker niet op de vloer gaan krijgen. Wil je echt dat spectaculaire verjaardagsfeest waar al je vrienden nog lang over praten? Boek dan een verjaardag DJ bij ons en wij zorgen voor die onvergetelijke dag in jouw leven, je verjaardagsfeest!

Neem contact met ons op voor een DJ voor jouw verjaardagsfeest, Verjaardag-DJ of DJ Verjaardagsfeest!

Verjaardag Dj
DJ VERJAARDAGSFEEST

Informatieformulier DJ verjaardagsfeest.

Snel een vraag over een DJ boeken voor je verjaardagsfeest?

Wil je die toffe verjaardag DJ die jou een onvergetelijk verjaardagsfeest gaat bezorgen? Ga dan voor een DJ van De Artiestenstal!
Bel of mail ons en wij gaan aan het werk en boeken voor jouw de leukste DJ's voor jouw verjaardagspartij.
We hebben Allround DJ's, House DJ's, Female DJ's, Feest DJ's en Vrouwelijke DJ's. Voor elke verjaardag hebben wij die passende DJ.
Neem contact met ons op!

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

deejay vince boeken
Deejay Vince boeken
DJ Dirk boeken
DJ Dirk boeken
DJ Amica Nova boeken
DJ Amica Nova boeken
DJ Miss Behave boeken
Miss Behave boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024