John de Bever boeken voor uw Bruiloft, bedrijfsfeest, evenement of privé feest? Dan zit u bij De Artiestenstal goed, want hier boekt u elke artiest voor een eerlijke prijs en met goede en duidelijke afspraken. Neemt u gerust contact met ons op. Informeer naar beschikbaarheid en prijzen van John de Bever.

John de Bever boeken

Hieronder vind u de boekingsinformatie, voor het boeken of inhuren van John de Bever op uw privé feest of evenement

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 min
Inclusief geluid
Tot 250 personen
€ 2195,-
Bel voor Ruth Jacott Offerte aanvraag

Biografie John de Bever

‘Johnny’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er verkocht van ‘Als ik later eens trouw’ waardoor hij tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren verkreeg!

In 1997 wordt John de Bever uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

Anny Schilder

In 2006 komt het duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilder uit. Later in 2010 wordt er een unieke prestatie gescoord! Hierdoor staat John de Bever met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

John de Bever boeken

In 2012 presenteren John de Bever en Charlene de door Emile Hartkamp geschreven hitsingle ‘Als je alles hebt’, tijdens het ‘TROS Muziekfeest op het Plein’. 

In april 2013 brengt hij het album ‘Vaarwel Alle Zorgen’ uit, het album komt binnen op nummer 7 in de Album TOP100! Hierdoor is John de Bever te zien in o.a. NOS Nieuwsuur en RTL7 Voetbal International.

John de Bever beleeft op 11 mei 2014 zijn Theaterdebuut met zijn ‘MoederdagConcert’ in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Hiervoor wordt er een duet met Koos Alberts op het album ’30 Jaar Koos Alberts’ geplaatst. In januari 2015 wordt het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ met Marianne Weber uitgebracht.

John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen. Doordat de videoclip meer dan 16.000.000 keer werd bekeken! Ook scoort John de Bever op 20 september 2016 met deze hit een BUMA NL Award én een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren!

Het album ‘Dat Is De Liefde’ dat hij maakt met met Marianne Weber bevat duetten en solo stukken. Het album verkoopt in enkele weken meer dan 10.000 exemplaren! In november 2016 brengt John de Bever zijn single ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ uit. Een hoofdrol in de videoclip is weggelegd voor zijn ontdekker Pierre Kartner.

John de Bever doorbraak

John de Bever boeken

John de Bever heeft zijn naam in 2017 definitief gevestigd! De Oranje Leeuwinnen kronen zijn ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ tot hun lijflied! Optredens in alle bekende tv shows volgen! Ook wordt de 12,5 miljoenste view gevierd met een parachutesprong! Op 4 november presenteert hij zijn solo album dat dezelfde titel draagt.

Anno 2019 tekent John de Bever bij SMILE Music en komt het duet ‘Schat Van Mij’ samen met Marianne Weber uit. Hierdoor komt er op 13 mei een vervolg op het uitverkochte concert (2018) in het Circustheater te Scheveningen. John de Bever & Marianne Weber vieren het levenslied!

John inhuren voor een feest

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. Hierdoor maakt hij met zijn winnaarsmentaliteit en uitstraling en het feest dat bij elk optreden weer ontstaat het plaatje compleet.

In juni begint het Wereld Kampioenschap Voetbal Vrouwen in Frankrijk. Hiervoor presenteert John de single ‘Wij Zijn Nederland’. Een duet met Jan Smit, muzikaal omlijst door André Rieu en bijzonder verfraaid door Jack van Gelder! ‘Wij Zijn Nederland’ is een strijdlied. Een muzikaal cadeau voor onze Oranje Leeuwinnen.

John de Bever boeken? Beluister hem eerst.

Boek John de Bever

John de Bever boeken? U vind hieronder de prijzen van deze artiest en de tijden van het optreden. Heeft u extra wensen of wilt u er een coverband of DJ bij boeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.