0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Bekende band

Genre:

Rock en Pop

Speelduur:

1 x 60 minuten

Techniek:

Excl. techniek

Prijs:

Op aanvraag

DI-RECT Boeken

Wilt u DI-RECT boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over "DI-RECT" en een biografie over deze fantastische haagse rock en popband!

DI-RECT boeken

Als er een band is die zichzelf steeds weer opnieuw uit weet te vinden en daarmee in de slipstream een enorme fanschare opbouwt dan is het DI-RECT wel. De laatste jaren hebben ze niet stil gezeten en via streaming een enorme fanbase en populairiteit opgebouwd.

Waar andere bands een korte pauze ingelast hebben tijdens de Corona pandemie heeft Di-Rect zich alleen maar weten te ontwikkelen. De creativiteit van deze band heeft iedereen aangenaam verrast en hierdoor wonnen zij in 2022 de Popprijs 2021!

Bekende band boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om DI-RECT te boeken. Boek de rock- en popband DI-RECT voor de actuele prijs voor uw feest of evenement. Wij verzorgen u deze bekende band uit Den Haag voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met DI-RECT boeken.

Act:

Bekende band

Genre:

Rock en Pop

Speelduur:

1 x 60 minuten

Techniek:

Excl. techniek

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en geluid

prijs en info op aanvraag

Interesse in DI-RECT?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

DI-RECT boeken

DI-RECT Biografie

Het verhaal rondom Marcel Veenendaal (zang), Frans 'Spike' van Zoest (zang / gitaren), Bas van Wageningen (bas), Jamie Westland (drums) en Paul Jan Bakker (gitaren) is vrij opmerkelijk. Van populaire rocksensatie rijpen tot een eigenwijze liefhebbers band die experimenteert met soul, pop en alternatieve muziek?

Voor veel artiesten is zo’n ontwikkeling een commerciële doodsteek maar niet voor deze fantastische formatie uit Den Haag. Het succes van DI-RECT daarentegen lijkt het afgelopen decennium alleen maar verder geklommen. In 2018 wonnen ze een Edison Award voor het album Rolling With The Punches, en speelden bovendien hun grootste shows ooit op Pinkpop en in de AFAS Live. Dit succes heeft gezorgd voor immense populairiteit in Nederland.

Di-Rect boeken voor jouw feest of evenement

DI-RECT heeft zich in ieder geval nooit verontschuldigd voor zijn verleden, de prille jaren waarin Tim Akkerman nog het gezicht van de band was. Die pure geestdrift en bravoure zullen altijd deel van de muzikale bagage blijven. Sinds de komst van Veendendaal in 2009 is de drijfveer van DI-RECT echter breder en dieper geworden dan hits scoren en zalen uitverkopen. De Hagenezen houden zich voortdurend bezig met de vraag ‘waarom niet?’. “In de tourbus staat alles op, van sixties muziek tot aan Ariane Grande,” vertelt Van Wageningen. “Onze muziek kan alles zijn: een fascinatie voor

een bepaalde productie, een mooie song, of een bepaalde energie. Ik vind het in ieder creatief proces gezond om zobreed mogelijk geïnteresseerd te zijn.”

Informatie over Di-RECT? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DI-Rect boeken

DI-RECT BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Gerard Joling boeken
Gerard Joling boeken
Danny de Munk boeken of inhuren voor een feest bij de Artiestenstal
Danny de Munk boeken
Famke Louise boeken
Famke Louise boeken
andre hazes boeken
André Hazes boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024