Wilt u Pumpin Pianos boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Pumpin Pianos en een beschrijving over deze spetterende Pianoshow.

Pumpin Pianos boeken

Zoek je een spetterende en enthousiaste pianoshow of piano-act voor iedere gelegenheid? Kijk dan niet verder want Pumpin Pianos is de ultieme flexibele pianoshow voor jouw. In meerdere bezettingen te boeken is deze pianoact enorm flexibel en voor ieder budget geschikt. Beginnend bij de solo formatie bestaande uit 1 pianist tot aan een heuse XXL formatie van 2 pianisten, een drummer en een 3-man blazerssectie. Verderop vermelden wij alle bezettingen en hun namen.

Deze daverende pianoshow speelt de gehele avond wat u wilt. Onder het motto "u roept, wij spelen" kunt u door middel van verzoekkaarten een verzoekje indienen en Pumpin Pianos zal het dan spelen. U waant zich in het bekende Crazy pianos te Scheveningen. Als dat geen knalfeest wordt dan wten wij het ook niet meer! Wij geven u dans -en feestgarantie met de Pumpin Pianos, zo overtuigd zijn wij van deze pianoshow.

Pianoshow boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Pumpin Pianos te boeken. Wij verzorgen u deze piano-act of pianoshow voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Pumpin Pianos voordelig voor uw feest of event bij de Artiestenstal!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Pianoshow, Piano-act, Crazy Pianos

Tijdsduur:

3 x 60 min óf 4 x 45 min in 4 uur

Techniek:

Incl. licht en geluid tot

250 pers., vleugels etc.

Genre:

Allround van de 60's tot aan de actuele Top40

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Afhankelijk van formatie vanaf € 750,-


Extra mogelijkheden

  • diverse formatie voorhanden
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • licht en geluid boven 250 pers.
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Pumpin Pianos?

Bel ons!

artiestenstal

Pumpin Pianos piano-act

Met de vraag wil jij een feestje bouwen, de gehele avond meezingen en en genieten van een volle dansvloer? Hou jij ervan als je continu bij het spel van deze pianoshow betrokken wordt als publiek? Dan die je er verstandig aan om Pumpin Pianos te boeken bij de Artiestenstal. Deze te gekke piano-act laat je feest exploderen met hun spetterende live optreden.

Verzoekkaartjes en briefjes

De Pumpin Pianos werken natuurlijk met verzoekkaartjes en verzoekbriefjes. Die nemen zij zelf mee, evenals pennen om de verzoekbriefjes in te vullen. Schrijf op wat je wilt horen en leg het briefje op de vleugel, net zoals je gewend bent in de Crazy Pianos te Scheveningen. En luister dan wat we er mee doen. Succes verzekerd en heel verrassend.!

Ook als live-stream te boeken

Bij jou op locatie, of online via een live-stream. Zij zijn geschikt voor op je bruiloft, je bedrijfsfeest, je online muziekquiz en meer! Met andere woorden, zij zijn geschikt voor elke gelegenheid!

Pumpin Pianos inhuren voor iedere gelegenheid

Deze pianoshow is geschikt voor iedere gelegenheid en voor elk publiek jong of oud, modern of ouderwets en gek of normaal. Boek Pumpin Pianos nu voor jouw feest of gelegenheid en beleef de avond van je leven!

Pumpin Pianos boeken op jouw feest

Zij hebben maar één missie als één van de beste pianoshows van Nederland en dat is jou en je gasten een topavond te bezorgen. Dus aarzel niet en boek Pumpin Pianios voor op je feest.

Pumpin Pianos boeken

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

Informatie over Pumpin Pianos? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PUMPIN PIANOS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.